Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Mikorra várható az új CM rom? Szerda!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Winner_hun #282 üzenetére
Szia. Én a Go Contact-ot használom és nálam úgy vannak a nevek, hogy a vezetéknév van megadva másodiknak, keresztnév elsőnek /küfödiesen /, a beállításoknál pedig a Névjegyek rendezése - Alapértelmezett és ezek után a névjegyzékben minden nevet úgy látok, ahogy annak lennie kell Gipsz Jakab pl.
-
jano_77
nagyúr
Szeretem a Go család app-jait.
Egyel viszont, amit használni szerettem volna meggyűlt a bajom.
Nevezetesen a Go Keyboard sajnos nem akart települni, így nem tudtam kipróbálni.
Esetleg van olyan, akinek települt és használja is? Esetleg van vmi trükkje?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
TRob: most letöltöttem újra a Go Keyboardot, fel is települt rendesen, de mikor ki akarom választani a Billentyű beállításokon belül, akkor pár másodperc múlva egy HIBA üzenet, hogy a Go Key... leáll, próbálja újra!?
Illetve az üzenetírásnál hiába próbálom kiválasztani a Go Key...-t /1x nem adott hibaüzit/, nincs a listában csak az XT9 billentyűzet?!?Mi lehet a bibi?!? Természetesen mástól is szívesen fogadom a tanácsot, ötletet!
-
jano_77
nagyúr
Feltenném itt is a kérdést, hátha itt hamarabb tud vki segíteni!? A másik fórumon nem igen kaptam választ.
ERRE vki?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz baal-amiga #600 üzenetére
Nekem sajnos nem akarja letölteni a Marketről az AmazonAppsStore-t
Addig pedig nem igen tudom letölteni, ha jól értelmezem."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Sikeresen feltelepült az A. AppStore, el is indult, ki is rakta az OfficeSuite 5-öt ingyenesben, ráklikkeltem, aztán a következőt írta ki:
"To purchase OfficeSuite Pro 5, please add a default address in your 1-click settings"WTF?!?
-
jano_77
nagyúr
De én konkrétan a mai akciós OfficSuite Pro5-ről beszélek!
Azt akartam leszedni, de kéri a kártyaszámot hozzá! Minek?!?Hogyan tudok megadni külföldi címet, mert most azért sír, hogy területileg, amit megadtam, az nem jó!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Köszi, Glatius már átküldte ezt az oldalt. Meg is tettem, regisztráltam, de amikor a progira klikkelek, akkor feljön egy ablak, amiben kéri a mail címet, amire elküldené az APK-t. Nos, ez már meg van, de hogy tudok tovább lépni ennek kihagyásával?!?
szerk.: nem akarom el ni, de talán most mintha elkezdte volna letölteni!? kopp-kopp-kopp
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Végre települt a progi!
Regisztrálni kell, érdemes?! Gondolom a frissítések csak akkor jönnek le hozzá majd!?
Ehhez szintén azokat az adatokat - név, email -, kell megadni, amit az Amazon regisztrációnál ugye!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz baal-amiga #652 üzenetére
Megnyitja az, csak előbb nyisd meg magát a programot és azon belül keresd meg a pdf file-t. Úgy jó lesz. Fordítva nálam is jelentkezett a hiba üzi!
-
jano_77
nagyúr
Mikor várható az új CM7 stabil?!? Tud róla vki, vmit?
-
jano_77
nagyúr
válasz dragon1993 #778 üzenetére
Ezek szerint nem jött létre az online közvetítés
-
jano_77
nagyúr
válasz Pumika1975 #784 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz kelzsoca #798 üzenetére
Aha....Ő kicsoda is? ...........már csak azok kedvéért, akik nincsenek annyira képben - mint én sem - a ZTE vezetőségével!? Gondolom ZTE-s a lelkem!?
szerk.: Hát jó, végül is megkérdezhetem Őt is ......szerk2.: hmmmm...nem rossz a lelkem
szerk3.: (#801) dragon1993: akkor ezért nem tudom. én Bumerángot hallgatok reggelente
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz zszabika #842 üzenetére
Vagy lehet épp Peller Mariann-t "interjúvolja"
De amúgy tényleg régen jelentkezett, közben pedig a Skate-es topikról már kaptam 2x is üzenetet, hogy hozzászóltak. Gondolom ott is figyelemmel kísérik. (nem néztem be most)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Szerdáig tényleg nem várható az új CM7 rom?
-
jano_77
nagyúr
válasz balpeter04 #1885 üzenetére
Ha jól tudom a Tré-mobilnál csere van, a másik 2 szolgáltatónál sajna szerviz! :-(
-
jano_77
nagyúr
OFF a kérdés, de itt annyira jártas emberek vannak telefon ügyileg, hogy tuti kapok majd választ rá gyorsban!
Egyik kollégámat érdekelné a HTC Titan telefonja és azt kérdezte, hogy mikor lesz elérhető vmelyik szolgáltatónál, mert most még csak mobilos boltok oldalain látta. Tudja vki?!?(#1902) api29: Persze, hogy nem baj!
Esetleg tudsz mondani, linkelni elérhetőséget is hozzájuk? Ki a szakács?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Kelzsoca: EZ csak liba telefonokon - illetve már átLibásított Blade-eken alkalmazható?
Vagy esetleg ez magában foglalja az átLibásítás folyamatát is?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz sto1911 #2115 üzenetére
A Libásítás érdekelne engem is! Lehetne esetleg egy olyan leírást készíteni, amiben összefoglalná a hozzáértő készítője, hogy mit, miket kell lépésről, lépésre elvégezni, illetve, hogy milyen változást okoz a telefonban?
Miben lesz jobb, mit fog megváltoztatni (IMEI esetleg, vagy vmi mást)?
Hogyan kell vissza állítani majd gen2-vé, ha ne adja isten szervizbe kellene vinni!?Szerintem sokaknak segítenétek ezzel a leírással GURUK!
-
jano_77
nagyúr
Másnál is behalt a Hungariandroid oldal?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz kelzsoca #2283 üzenetére
Feltettem a steelblue témát recoból, de azon kívül, hogy az akksi, hálózat és wifi kijelzés kék lett, mást nem csinált!? pl az értesítési sávban a widget sáv nem lett kék, maradt az eredeti zöld
emlékszem, hogy régen a steelblue témával a market is bekékült, most ez sem változott?
mi lehet ennek az oka? amúgy"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz kelzsoca #2300 üzenetére
Ok, elkapom majd, beszélek vele.
Őt kérdezzem arról is, hogy az értesítési rolót lehúzva, ha van vmi üzenet vagy csak mondjuk egy értesítő, hogy frissítés érhető el, ez kék alapon fekete szöveggel nagyon nehezen olvasható!? Lehetne ezt módosítani fehér betű színre?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Hogy tudok új képernyő zár feloldót (lock) beállítani?
Letöltöttem a GoLocker-t és hozzá egy témát, de maradt az alapértelmezett
Kelzsoca féle All in-t tettem fel - tehát Libás rom van a telómon jelenleg.szerk.: (#2346) zszabika: ne aggódj, én mióta a telefon meg van, ezt használom és jól működik, nem küld magától üzenetet!
szerk2: normális az, hogy egy menüben mikor a menü aljára érek és görgetném tovább, akkor a telefonom alján az ujjam egy kékes sávot húz magával? Ugyan ez van az értesítési sávban, mikor a widgeteket - wifi, gps, repmód, stb - mozgatom mondjuk el balra és nincs tovább, akkor oldalt is ez a kékes elmosódás látható az ujjam nyomában!
Mi lehet ez?!?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest