Hirdetés
Aktív témák
-
leszvigasz
csendes tag
Tud valaki olyan játékot ami hasonlít a Super Mario-ra, vagy esetleg ugyan úgy néz ki?
( market nincs Mario, de még hasonlót sem találtam) -
leszvigasz
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Swedish_Spring_RLS3_kelzsoca_lite_blue -hoz nem lesz olyan akksis kalibrációs fájl, mint az FLB_10-hez?Jól jönne, mert nagyon merül az akksim, annak ellenére , hogy most nincs semmi csicsa, meg sok plusz program, és már megvolt a többszöri feltöltés is.
Ezt konkrétan kelzsocától kérdezem, de láma voltam a hozzászólás írásakor.
[ Szerkesztve ]
-
leszvigasz
csendes tag
válasz kelzsoca #5730 üzenetére
Szia!
Az lenne a kérdésem hogy a Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue és a Swedish_RLS3_kelzsoca_lite_blue között van valami eget verő különbség vagy nagy változás? Érdemes cserélni a 3-ról a 4-re?Válaszodat előre is köszönöm!
u.i.: ha ez releváns, akkor nekem régebbi Plédem van, minden romot megeszik.
[ Szerkesztve ]
-
leszvigasz
csendes tag
válasz dragon1993 #7011 üzenetére
Nem jó a linked, gondoltam szólok.
"Not Found
The page you are looking is not here.." -
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki megoldást arra, hogy miért van az hogy ha csatlakozni szeretnék a notebookom által megosztott wifis hálózatra, akkor először sikerül, aztán ledob, később pedig ha újra csatlakozni szeretnék, akkor csak a keresés- kapcsolódás- szétkapcsolva köröket futja a teló.
Ez a teló vagy a gép hibája?Lehet rajta segíteni?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
leszvigasz
csendes tag
Erre valaki, valami megoldást tud?
-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Pigfish jelenleg azt mondja hogy GEN1-es telóm van, és szeretném GEN2-esíteni.
Viszont nem szeretnék TPT-zni, meg semmi veszélyes dolgot csinálni.
Kelzsocáék oldalán csak Api29, TPT-s leírását találtam, de úgy tudom h Kelzsocának van egy másik leírása.(azt nem találtam az oldalon)Szóval a kérdésem/kérésem hogy tudnátok valami jó leírást adni GEN2-esítésre?
Előre is köszi szépen!
-
leszvigasz
csendes tag
-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi az oka annak hogy nem gyári romon a szerviz/teszt kódok miért nem működnek? (vagy főzött romnál ezt ne is várjam el?)
Beírom a kódot, hívás, aztán kiírja hogy USSD kód futtatása... majd felugrik egy ablak UNKNOWN APPLICATION címmel.
Kelzsoca féle Two-Face III. Romom van.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
leszvigasz
csendes tag
Érdekesség:
Telefon lemerül, felrak töltőre, bekapcsol, töltés szépen megy...igen, ám csak kb. 6 azaz hat óra kellett neki míg teljesen feltöltött úgy, hogy nem futott semmilyen program, hozzá sem nyúltam. (telefon illetve akksi sem volt meleg)
Aztán rádugtam gépre és nem ismerte fel a telefont, bár töltött. Kapcsolgattam az usb hibakeresési módot, nem reagált.
Aztán újraindítottam és működött minden...azóta sem tudom, hogy mi lehetett ennek az oka.
Rom: Two-Face II.
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat.
És egy kérdés így a végére: a Sweet Dreams nagyban különbözik a Two- Face-től?
-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat. Face to Face rom. Rengetegszer nem érzékel a kijelző, vagy ha igen kb 1-2 perces fázis késéssel. Párszor le is fagyott.Pont akkor mikor nagyon kellett volna a teló. (itt szeretném megemlíteni, hogy a kelzsoca által használt romoknál ez volt az első! eset hogy az akksit ki kellett szednem , mert nem reagált semmire). A beépített launcher nagyon jól szuperál, szerintem jól döntött kelzsoca hogy azt rakta bele.
Ne értsetek félre nem leszólni akartam a romot,csak leírni egy-két tapasztalatomat.Örök hálám kelzsocának az eddigi munkáiért.Tényleg az a vicces, hogy az eddig felrakott kelzsoca féle romok mind 100%-osak voltak nálam, semmi hiba, semmi fagyás, de tényleg. Én most ütköztem először bele ilyen hibákba, pedig nekem is volt már fent egy jó pár rom.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest