Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gabter
tag
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom a fórumban, de nagyon sokat tanultam belőle (köszönöm mindenkinek), immár két hete nagy megelégedésre használom a Blade-emet (régebbi T-mobilos) Kelzsoca féle R10b full-lal. Tegnap feltettem az új SS3-at, a fullt, de sajnos elfelejtettem bele tenni a SlideIT keyboardot, ami a régiben benne volt. A Smart keybd meg nem tetszik annyira, de nem engedi kiválasztani a SlideIT-et, gondolom azért mert a másik van a system/app könyvtárban, így ezzel nem is hajlandó foglalkozni - a Nyelv beállításoknál a Smart után nincs pipa, a Slide-ot pedig hiába pipálom ki, nem hajlandó felajánlani.
Hogyan lehetne lecserélni az alapértelmezett billentyűzetet? Fontos lenne, mert a másikat már nagyon megszoktam, de ha nem muszáj nem szeretném ismét újratelepíteni az egész ROM-ot és fél napot elszórakozni a belakásával. Előre is köszönöm. Elvileg értek hozzá annyira, hogy nem kell iszonyat részletesen leírni, csak hol keresgéljek. Simán installálva a SlideIT-ot, úgy tűnik nem elég. -
gabter
tag
-
gabter
tag
Ezzel próbálkoztam én is, de ez nem működött, folyamatosan azt írta, hogy a SlideIT működése leállt, ezért vissza kellett tennem a mentést recoveryből. Pedig a jogosultságokat is átírtam (bár a neten máshol 777-et javasoltak, lehet az volt a baj). Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Aggregátor #618: Én használtam az AllCallRecordert az FLB10 alatt, ott rögzített mindent szépen, csak akkor akadt ki, ha hívás közben bejött egy másik hívás is, azt már nem tudta menteni és hibát dobott. Az új (SS3) ROMhoz még nem tettem fel.
[ Szerkesztve ]
-
gabter
tag
válasz kelzsoca #637 üzenetére
Bakker, pedig ezt már olvastam valamelyik ROM-od leírásában. Csak eddig nem gyakoroltam, mert mindig csak a data/app-ban mertem turkálni a ROM telepítése előtt, így feledésbe merült. De a javasolt megoldás sokkal egyszerűbb volt, most meg legalább erre is emlékezni fogok.
-
gabter
tag
Ez mekkora királyság!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-hwVRzaQNkA
Szerintem Kelzsocának (meg még egy két kollégának itt) össze kellene dobni egy ilyet szülinapjára! -
gabter
tag
válasz kelzsoca #3445 üzenetére
Most megy a backup, hamarosan tolom fel én is, mert megöl a kiváncsiság. Aki meg hívni akar közben, az várjon egy picit
Noha sokszor volt már kérdés full és lite között, a kérdésem az, ha utólag felteszem rá azokat a programokat, amiket szoktam, azokat azért az SD-re fogja pakolni (korábban full volt fent és volt ext2 értelemszerűen). Vagy ez a lehetőség ebben egyáltalán nincs benne és csak A2SD-vel megy? Mert akkor lehet, mégis megvárom a full verziót.(#3459) fujifilm1
Nálam is szoktak panaszkodni, én még nem hallottam saját magam kihangosítóval. Ha közelebb hajolok, akkor már kevésbé panaszkodnak.[ Szerkesztve ]
-
gabter
tag
Én is csatlakoznék a nagyon szívja az akksit mondogatók táborába. Tegnap kora délután raktam fel Zsoca új kék ROM-ját. Utána feltöltöttem az akksit (bár csak az első zöldig). Estére lement 75%-ra, aztán éjszaka (10-6-ig) 75%-ról 22%-ra szívta le a telót. WIfi, GPS kikapcsolva, csak a 3G volt bekapcsolva. Még belakni sem volt időm, ezért csak egy GoLauncher (2.16, Stefi féle magyar), az Android System Info és egy SwiFTP volt fenn, de még semmi widget sem volt kirakva. SetCPU-ban 122-600 és Comservative a beállítás, ahogy Aggregátor javasolta.
Korábban, az FLB10-zel éjjel 1%-ot merült, a korábbi RLS3-mal pedig 10% körül, pedig ott már voltak widgetek is. Ez nem hiszem, hogy a majd beáll néhány töltés után kategória, mert a másik két ROM-mal nem volt ilyen. Néhány töltési ciklus után ott is javult, de elsőre sem volt ennyire gáz.
Van valakinek ötlete? Látom másnál is hasonló probléma van, esetleg talált rá valaki megoldást? Vagy mit célszerű állítgatni, próbálgatni? -
gabter
tag
válasz Reverting #3881 üzenetére
Nálam alszik rendesen, nem éled fel a gombokra.
Madgie, Glatius és Aggregátor: én nem siránkoztam, a tapasztalataimat írtam le. Ez már a 4. ROM, amit felraktam (március eleje óta), eddig sosem volt ilyen problémám. De a 75-ről 22 szerintem nem a 80-70 közötti kategória.
Mindegy, egyelőre várok, de az RLS3-mal (az első Zsoca félével), ami kb 1 hete volt fenn, sosem sikerült az éjjel 1%, mint az FLB-vel, pár nap után. Pedig ugyanazok voltak feltelepítve mindkettőre. Az FLB ugyanolyan használat mellett több, mint 2 napot bírt, az RLS3 inkább 1-et. Tehát valami mégis csak van. De egyelőre várok, hátha beáll. Csak gyanús. -
gabter
tag
Na ez az, nekem is ilyen volt az FLB-vel. És pontosan ezt szeretném tudni, hogy most mi a túróért szívja ennyire. Direkt, meg mert nem volt időm nem laktam be a ROM-ot, hogy most mi van. A system infóban sem látok semmi gyanúsat, mégis megette egy éjszaka alatt több, mint az aksi felét, pedig aludt, mint a bunda.
Ha nem lesz jobb, megy vissza az FLB, de jó lenne tudni, hogy miért vannak ilyen különbségek. Esetleg ez is valami hardveres különbség? -
gabter
tag
Api!
Közkinccsé tennéd a kamerás update.zip-et, hogy mi halandó felhasználók is élvezhessük előnyeit? Ha jól fogom, akkor szerinted (és talán mások szerint is) jobb a régebbi camera app, mint a svéd jelenlegi? Érdemes lecserélni, vagy csak ha fc-zik? Job lesz tőle a kép, amit csinál?
Köszi.Más: Miután még időnként mindig téma az akksi, megosztom a tapasztalataimat. Múlt héten nyavajogtam az első napi gyors merülés miatt. Igazatok lett, kedves mesterek, akik javasoltátok, hogy adjak neki időt. Most már 2-3 napig bírja, hasonló használat mellett (Kelzsoca féle kék svéd). Sajnos a munkahelyemen elég vacak a térerő, így ott szívja rendesen, de éjjel max 1%-ot merül.
-
gabter
tag
Nagyon láma kérdés következik, de nem találtam rá infót. Az adatforgalomnál a 3G, E, és H az értesítő sávban: jól gondolom, hogy 3G (ez elég egyértelmű), E=Edge, H=HSDPA-t jelent? Ha igen, akkor a gyorsasági sorrend: E, 3G, H (emelkedő sorrendben)?
-
gabter
tag
Kelzsoca, vagy más szakértők!
Tegnap hosszú töprengés (és SS3 használat) után felraktam a Sweet Dreams III Remastered-et. Minden nagyon frankó, kivéve a proximity sensort, amely mindig "far"-t mutat, tehát nem műxik rendesen.
Meg lehet-e azt csinálni, hogy ideiglenesen felteszem a ZTE Dialer-t, hogy kalibráljam a szenzort, majd vissza az AOSP contacts-ot? Ha igen, mit kell ehhez tenni? Csak recovery-ből lehet, vagy Root Explorer-rel is? ZTE Dialer-es update.zip-et találtam, de vissza hogyan tudnám állítani utána? Nem szeretném újra installálni a rom-ot, ha nem muszáj.
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
gabter
tag
válasz Keeperv85 #35593 üzenetére
Kicsit flegmán fogalmaztam, sorry. Tehát recovery-ből kell telepíteni és aztán elvileg automatikusan lefut.
Pista59: Ez ugyanaz, amit Keeperv85 javasolt, ezt én is megtaláltam. Terminalból még nem próbáltam. De köszönöm fáradozásod!
A proximity szóra keresést végijátszottam itt is és a MoDaCo-n is, abból következtettem arra, hogy talán a szervízkódos módszer és kalibrálás meggyógyítja. Csak most nem tudok hosszabb ideig recovery-ben játszadozni, mert kell a telefon (telefonnak), ezért nem akarok teljes rendszert újratelepíteni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- DIGI Mobil
- Opel topik
- Futás, futópályák
- Otthoni időjárás-állomás
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest