- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28908 üzenetére
Hát nem hibátlan a rendszer az biztos. De mivel csak 7 névjegyed hibádzik, szerintem a legbékésebb megoldás, ha azokat szépen átgépeled a gmail címtárba, telefonról letörlöd, következő szinkronizálásnál, pedig ott teremnek a telefonon. A továbbiakban meg mellőzöd a csak telefonos névjegyek létrehozását.
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28889 üzenetére
Hát az úgy érdekes. Úgy érted, hogy elkezded gépelni a nevet, és még akkor is túl sok a szemét közte? Ezesetben lehet a gmail fiókodban kellene körül nézni a kapcsolatok táján. Én egyszer raktam rendbe őket, igaz fél napomba telt, de azóta is hibátlan, meg remélem még sok évig az is lesz. Csak megfelelően kell őket csoportokba rendezni, és akkor a telefon sem problémázik majd a megjelenítéssel. Nekem legalábbis sikerült testreszabni.
-
syl5
őstag
válasz
Shodan #23234 üzenetére
"egy olyan kérdésem lenne hogy ha két google-os fiók is be van állítva a telefonon, akkor hogy lehet megoldani hogy az egyik-ről csak a picasawebalbumot syncelje, a többit naptár, mail a másikról. Illetve a contactokat egyátalán ne syncelje?"
Beállítások/ Fiókok és szinkronizálás menüben rányomsz az e-mail címre és kiválasztod, hogy mit szinkronizáljon és mit ne.
"Az alaklmazásokat nem lehet valahogy mappákba rendezni?"
A "menüben" alap launcher-el nem, de például Go Launcher-el igen.
Az "asztalon" viszont lehet mappákat csinálni az alap launcher-el is.
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest