Aktív témák

• Integrator

aktív tag

Pár lérdés még mindig:

1. ZTE Blade előtt egy iPhone 3G-m volt, a névjegyzékek Google-ön belül vannak, ott rendesen vannak beírva, tehát first name a keresztnév, stb. Amikor ezt felszinkronizálom a ZTE-re, akkor ott is felviszi rendesen. Sorbarendezésnél, és megjelenítés szempontjából is családnév szerint rendezem, ezáltal úgy néz ki a telefonkönyv, hogy "Családnév, Vezetéknév". Azon már túltettem magam, hogy azt a hülye vesszőt az USA szokások szerint odateszi, de mikor írnék egy SMS-t, akkor a névjegyeket keresztnév szerint rakja sorba. Hogy tudom a névjegyeket az SMS írásnál is családnév szerint sorba rakni?
    Valamint, mikor felszinkronizálom a Google címtárat, akkor nem csak a Címtárat, hanem az "Egyéb névjegyeket" is felszinkronizálja, ami jelen esetben több, mint 1000 e-mail cím. Hogyan tudom beállítani, hogy csak a CÍMTÁRat szinkronizálja?

2. Nagybátyjámnak is ZTE Blade-je van, és minap fotóztunk, és észrevettük, hogy az Én ZTE-m kamerája sokkal rosszabb minőségű képet csinál. Enyém nem olyan színes, sokkal szürkébb. A szoftver rajta teljesen ugyan az, T-Mobile 2.2. Mi lehet a gond? Garanciába vigyem vissza? Vagy szoftveresen történt valami? Ötlet?

3. Ha szeretném felrakni a CM 2.3-át, akkor arra van-e mód, hogy azt úgy tegyem, hogy bármikor vissza tudjam állítani a jelenlegi, tehát a T-Mobile-os 2.2-re (FTM, stb.), hogy a garanciát érvényesíteni tudjam. Ha igen, mi a menete? Valamelyik profi segítségét szívesen látnám a témában, teljesen kezdő vagyok, és a topic olvasgatása sem változtatott ezen 100%-osan.

Aktív témák