Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Earl 007
Részemről a 60e nagyon sok lenne. Még ha másfélszer jobb is lenne a Skate - ami a hardverspecifikációt olvasva szvsz közel sem igaz - akkor is. Eladnám mondjuk a Bladem 30e-ért, akkor még egyszer annyit rá kellene fizetni...
Ami pedig a system particiót illete a Two-Face-k is bőven elférnek 128MB-on, pedig azokba már van gapps. Szerintem a system/app mappából rengeteg dolgot át lehet pakolni a data/app-ba. Én általában úgy szoktam, hogy amelyik apk nem a rendszer közvetlen része, tehát pl. el tudom indítani különálló programként azt áthelyezem.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz #19617792 #23751 üzenetére
sztem nem mondok újat a rádióval kapcsolatban, mert ezeket már olvastam én is, de akik nem olvasnak vissza, azok kedvéért:
- csak 200 khz-enként lehet léptetni, azaz akik mondjuk a NEO-t szeretnék befogni Csongrád megyében (100,4), azok max 100,3-on tudják recsegéssel hallgatni...
- tényleg befagy a touch, power gomb 2x és megjavulegyelőre ennyi, most tettem fel, többet nem tudok még (warming up r10)
szerk: bocsi, nem válaszolni akartam, rosszra kattintottam véletlenül :S
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
törölt tag
válasz atillaahun #23753 üzenetére
De azok a Two-Face-k, amik alapból eléggé meg vannak ritkítva appok szempontjából, én ha belepakolom mindazt, ami kell nekem, akkor a 128MiB kevés neki. Szerintem is kicsit sok lenne a 60k, de nyitóárnak alacsonyabbat nem tudok elképzelni, pláne, ha akkor a Blade is kapható lesz még, mert akkor házon belül versenyezne a két telefon.
-
phantom88
tag
Easeus-szal partícionálhatom úgy az sd-t, hogy a telefonban van? Nincs kártyolvasóm.
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
kungzi
veterán
válasz Simba86 #23754 üzenetére
majd az új kernellel
én csak a 3 h.lyét szoktam hallgatni reggelente a Morning Showban. Jó lenne ha tényleg sikerülne a rádió.
EarL 007
én erre azt tudom mondani, hogy nekem tényleg csak azok vannak a system/app könyvtárba, amik alapból kellenek. amiket használok progik, meg mind megy a data/app könyvtárba.
ha jól tudom a two face III alapból 61MB, az én általam telepakolt verzió meg 158MB és simán felment a 136MB-os verzióra
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz #19617792 #23756 üzenetére
Azok a two-face romok úgy vannak kialakítva hogy felmenjenek a 128-as system alá (általában 100mb-os foglaltságú a system telepítés után)
És azért van átalakítva a rom, illetve létrehozva a data/app mappa, hogy oda kell bepakolni az alkalmazásokat.
Nem hinném hogy annyi .so fájlod lenne, hogy betömsz vele közel 28mb-ot.[ Szerkesztve ]
-
phantom88
tag
válasz mira72 #23760 üzenetére
Köszi!
A gond az, hogy errorral leáll!
Jobb klikk a partícióra Resize/Move partition.
Hátulról balra húzom, hogy legyen 300 mega unallocated.
Utána erre a helyre csinálok primary, ext2-t-Applynál ezt írja:
Easeus partition master found some error on the operating partition, please fix the error and try again.
Szóval szar az sd kártyám? Formázzam le az egészet próbáljam úgy?
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
kungzi
veterán
Nem tudna valaki egy olyan windwos7 widgetet írni asztalra, hogy ha jön új hozzászólás, azt kiírja kilistázva? Nincs kedven percenként ph-ra felnézni és így látnám az asztalon is.
-
Simba86
senior tag
válasz hjanos1 #23763 üzenetére
csak magában a rádió progiban tapasztaltam hangolás közben
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
ux1
addikt
LámaÉgetés 2. -> AntiUser error
FM-Rádió elindít, Menu (settings) RegionalBands (europe) + Alternate freq
rebootÉs csodálkozik hogy megy...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Simba86
senior tag
nah a rebootra nem gondoltam... átállítottam Eu-ra, de nem gondoltam, h reboot kell az átálláshoz
(aszittem, h bug, h nem változott a léptetés, ezért nem foglalkoztam vele...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! lehet hogy hülye vagyok, de hol tudom megnézni hogy mekkora a sysytem...stb?
-
törölt tag
-
Strauss
senior tag
Vki meg tudja mondani , hogy a backupokat hova ment el a telefon ? ( amit recoveryből csinálunk )
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
kelzsoca
félisten
válasz #19617792 #23772 üzenetére
Na látod, minek akarod tömni a system/app mappát, mikor a data/app mappa direkt azért van.
A .so fájlokat (ha vannak az .apk csomagban) ugye a system/lib-be kell kötelezően tenni (így ezek a systemre kerülnek) de ezen fájlok mérete csak töredéke 1-1 .apk csomagéhoz képest.
Nem kell ext hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz Strauss #23773 üzenetére
clockworkmod->backup
-
törölt tag
válasz Strauss #23773 üzenetére
sdcard/clockworkmod/backup
kelzsoca: Hmm, úgy emlékeztem, hogy ehhez a megoldáshoz kell ext is. Mindegy, ehhez meg át kell partícionálni a telefont, amit még egyszer nem kockáztatok meg, pláne mivel ez a 2. Bladem, mert az előző egy átparticionálásba halt bele...
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Tapasztalatok a hivatalos 2.3.4.-el ?
-
atillaahun
veterán
(#23770) staker
Beállítások > Alkalmazások > Storage use (magyarul nemtudom mi, a 2. fül)(#23772) EarL 007
Nem kell, épp ez a szép benne.(#23773) Strauss
Az SD-re clockworkmod/backup mappába -
vampire17
addikt
válasz dragon1993 #23777 üzenetére
Modacos forum szerint:
Eddig stabilnak tunik, allitolag gyors is, (a menuben gorgetes jobbnak tunik mint CM7-ben), a GPS-el baxakodnak meg, azon kivul elvileg minden faxas.
Wifi-t elv nem dobja, de alszik rendesen (csak power-re eled fol), szenzorok jol mukodnek, stb stb... szal jonak tunik
(#23778) uki: Akkor atalakitasra fel Leirast a megfelelo helyen talalsz
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz vampire17 #23780 üzenetére
"Wifi-t elv nem dobja, de alszik rendesen (csak power-re eled fol)"
Asszem ideje már ezt a modaco témát meglátogatni, ezt már lassan akkor sem hiszem el ha a saját szememmel látom. Ráadásul egyes szakértők régóta és következetesen hangoztatják, hogy ez nem lehetséges. A mai nap fénypontja lenne ha most pofára esnének.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
ux1, szóval ez csak félig volt user error, de legalább az átállítást megcsináltam, nem kérdeztem, h hogy kell átállítani (a write-only-k világában már ez is vmi )
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz atillaahun #23782 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz atillaahun #23782 üzenetére
Sőt, amit privátban írtál, ebben olyan Contacts.apk van, amiben vannak csoportok.
(#23786) vampire17
Azt nem néztem.
[ Szerkesztve ]
-
phantom88
tag
Ez alapján csinálok mindenT: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=110&t=78
A recovery telepítéés után a manager azt írja, hogy "currently installed recovery unrecognized."
Újra merjem indítani? Azt az imaget raktam fel ami a fórumban van. MD5-jét néztem van ilyen itt: http://android.podtwo.com/recovery/archived/
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
15 perce tolom fel a WM-R8-at, mire megjön az R10 is, aztán meg már hivatalos GB. Na eszem-f.szom megáll...
-
Glatius
őstag
A 2.3 alapból nem témázható?? Recoveryből se? Mert ha egyszer megvolt, akkor minden OK, nekem egy téma elég. Az "Old TV" viszont jópofa.... de hátha sikerül valakitől kikönyörögni....
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
konikan
aktív tag
WM-R8 van fenn a telón, de szerintem nem váltom addig ameddig ux1 vagy kelzsoca nem csinál valami ehetőt a hivatalosból
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
IKuresZI
tag
Innentől kezdve csak kelzsoca féle romot fogok használni. Panaszkodtam, hogy a cm gyorsan merül. Na most fent van a two face 3, még widgeteket is raktam ki, téma, bootlogó, stb csere megvolt, a fényerő és majdnem maxon van és egy estét úgy kibírt a telefon kevés zene, net és telefonálással, hogy 9%ot merült az akksi. Ez igen! Várom a következőt, addig mindenképp marad a tf3
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
Csabi95
tag
Ezt kipróbálta már valaki? Megéri ilyet venni?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik