Hirdetés
Aktív témák
-
sb
veterán
válasz #19617792 #20521 üzenetére
Köszi.
Próbáltam visszaolvasni... milyen stabil főzött romot ajánlotok (ami azért gyors is). Fontos lenne, hogy ne legyen vele gond, mert nem nekem lesz a telefon, nem lehet havonta frissítgetni vagy újraflashelni.
Ha jól láttam akkor 2.3-as romban egyikben sincs rádió...? Ha így van akkor vmi 2.2-es ajánlatot várnék... Amúgy is stabilabbnak tűnnek a 2.2-esek az eddig olvasottak alapján. Ez tényleg így van? (Vagy annyival gyorsabbak a 2.3-asok, hogy megéri vacakolni velük?)
[ Szerkesztve ]
-
Tarhonyabogá
csendes tag
-
alfaromeo33
aktív tag
Üdv!
Az a kérésem ne hurrogjatok le azonnal.lehet Én vagyok a balfék,de nem tudok memória kártyára telepíteni már átolvastam amit lehetett,de mindenütt csak azt látom,hogy 2.2 re lehet,de miként azt nem reggel óta olvasok keresek eredménytelenül.
Az SMS hangomat sem tudtam betenni pedig próbáltam a Ringdroiddal a leírtak szerint sem megy sőt ki írja telepítés befejeződött.Utána meg,hogy hiba lépett föl telepítés közben.A GEN 1 es rigdroid nem jó a GEN 2re?Csináltam mappákat a leírtak szerint mégsem látom a hangot.A csengőhangomat is csak úgy tudtam,hogy zenelejátszóban van egy ilyen lehetőség.
Gyári 2.2 vodkafon.
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
angyall
tag
válasz Tarhonyabogá #20652 üzenetére
Én is ilyet vettem, valami Concorde márkanevű, de sz.rt sem ér
(#20653) Zsolt_72 Há Neked meg jó... ezt nem értem... no mindegy... akkor lehet, a szivargyújtó szarakodik...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
istnag
addikt
válasz alfaromeo33 #20654 üzenetére
Menü-Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazások kezelése
ott rányomjsz valamelyik progira és ott van,hogy áthelyezés sd-re.
Két dolog:
a, nem mindegyik appot tudod átrakni
b, amit át lehet rakni,annak is egy része mindenképpen a systemen maradZsolt_72:
[ Szerkesztve ]
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz #40993792 #20656 üzenetére
Akkor ezt az A2sd t fölkel telepíteni ha igen mondjuk a marketből?Pár szót esetleg jöhet ide vagy privátban,de szerintem az újaknak ez még gáz sajnos ebben teljesen új vagyok olvasgatok,de még sokat kell tanulni.Sajnos a Ringdroiddal így jártam nem tudom mi lehetett a gond pedig az ikonja megjelent.
-
Surfym@n
senior tag
válasz angyall #20650 üzenetére
Olyan töltőt vegyél, ami legalább 1000mAh-t tud leadni (a gyári töltőfej 900-at tud).
Amik csak 500mAh-val töltenek, azokat kerüld...Gondolj bele - érdekesség:
Lehet olyan szitu (wifi+BT+GPS+max fényerő), mikor az 1000 mAh is kevésnek bizonyul
(annak ellenére merül a készülék, hogy töltőn van)28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz istnag #20663 üzenetére
Az igazság az,hogy nagyon nehéz az át állás kb.10 év WM-ről.Nem akarok áttenni csak azt a pár programot amit használni szeretnék.sajnos az új SW re kell várni amitől 512 es lesz a készülék.Igyekszem használni a keresőt csak nem mindig jön össze. Remélem a türelem és a segítség meghozza gyümölcsét.A szükség hozta így,hogy Droidra kellett váltanom.Eladtam a WM et mert pénzre volt szükségem a beteg vadász görényem műtétjére ami közel 60 000forint.Nagyon kérném türelmeteket.Köszönöm
-
Bazijoe73
senior tag
Az mért van ,hogy néha Vízhangos a telefon beszélgetés??? Vodás rom van fönn és Kb egy honapja leejtettem egy kicsit.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
istnag
addikt
Valaki tudja, a suspend nevü process mire szolgál,mer nekem mikor az nekiáll "futni" vagy nem tom mit csinál magával,de a cpu-t pörgeti rendesen az biztos,qrvára merül az aksim...(2.3.4)
(#20665) alfaromeo33 : nem tudom,milyen telefonod volt,de nem jársz rosszul az androiddal. Ha WP7 -ed volt, arról nem tudok nyilatkozni,mert olyanom nem volt...
[ Szerkesztve ]
-
paramparya
őstag
Sziasztok!
Próbáltam ébresztőhangot hozzáadni, be is tettem a megfelelő /media/audio/alarms mappába az mp3-at, de az ébresztő beállításainál továbbra sem jelenik meg a hang választása opció, újraindítás után sem.
Lehet valami, amit rosszul csinálok? -
paramparya
őstag
válasz paramparya #20685 üzenetére
Sajnos szerkhez későn jutott eszembe:
A RingDroid is látja, hogy az egy alarm sound, meg is nyitja szerkesztéshez. -
nagash
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Blade-em és sajnos (bár részben szakmám) nem tudom beállítani az internet elérést rajta sehogy sem. Gyárilag el vannak tárolva az APN-ek és az adatkapcsolat engedélyezve van. Mi kell még?
Próbáltam rákeresni, de nem jártam sikerrel.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Knoblauch macht einsam.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz istnag #20674 üzenetére
HTC HD ém volt,de így ez most nekem nagyon nehéz mivel tök süket vagyok hozzá. Sajnálom,de muszáj volt eladnom az említett ok miatt,és iszonyúan röstellem magam,hogy kérdeznem kell dolgokat.A kereső sem adja mindig amit keresek.11 000 ft ér kaptam meg a vodától.Iszonyú nehéz az átállás,főleg,hogy szégyenlek kérdezni.Tudatában vagyok,hogy itt régi motorosok vannak többnyire és bizony szoktak harapni a hülye kezdőkre.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
-
es2311
csendes tag
válasz Bukta01 #20684 üzenetére
de ha megbontom a készüleket akkor is elszáll a gari akkor meg már lehet hogy visza se kell vinni mert ha esetleg anyi a baja hogy a wifi kábel csuszott ki azt ez esettbe otthin is rom javitani... amugy menyibe fáj egy uj elölap?
xperia x1 wm6.1 touchflo 3d psp 2000 cfw 5.506.39me
-
volvoguy
addikt
ÜDV! Amióta fenn van a T-s 2.2, azóta vettem észre, hogy a telefon belső tárhelye nagyon gyorsan megtelik. Pedig 5-6 programmal kevesebb van rajta, mint amikor a 2.1-es T-s rom volt fenn..és már most nyivákol, hogy elfogyott a hely...
Tudom h ott az app2sd, de ez akkor is érdekes...
Mitől van? Ennyivel több helyet foglal a 2.2?
Internal Storage: 13.56MB Free/163MB Total
Mi ez a 163MB? A Blade belső tárhelye nem 512MB? Akkor mi ez a 163MB? Miért ilyen kevés?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
barnam_
nagyúr
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Volt valakinek galaxy 3 telója?
Lehet,hogy erről váltok Blade-ra és érdekelne az összehasonlítása a 2 telónak,tapasztalatbólKöszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest