Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
karesz978
csendes tag
Sziasztok. A market keresőjébe írva ötletszerűen ki akarja találni mit keresek és módosítja a szöveget, ezt hol tudnám kigyilkolni belőle?
-
Tonchi
aktív tag
válasz micky46 #19951 üzenetére
Hát ez elég bonyolult. Most az egyszer leírom mindenkinek mi a szituáció, ezek utána a kérdésekre csak a publikálás után válaszolok.
A MIUI Téma lekerült kb. 2 hete, linket töröltem, ugyanis módosításokat végzek rajta. Az eredmény látványos lesz, nagyon hasonló a miui romok arculatához viszonyítva. De sajnos több romtípus van (Pontosan 4, amivel foglalkozom: CM 2.3.4, CM 2.3.3 SS4-5, HFt1-v1), így az elkészült témákat minden egyes romhoz portolni kell, ez nem lenne gond, ha valami nem bugolna, de mondjuk ez már majdnem kész.A MIUI Dev hivatalosan is támogatja a 2.3.4-es Gingerbread frissítést és ezzel dolgozik. A változást illetően egy teljesn új skint is kidobtak rá, érthető, ennek is nekiálltam és ezt is portolgatni kell. A két alkotást egységesíteni próbálom. Mivel jelenleg annyi időm nincs mint 1 hónapja, ez lassaban fog zajlani, így időpontot sem tudok mondani.
Teljes romot nem készítek belőle, arra pláne nincsen időm.
Részemről ennyi említve (több nem), MIUI-val kapcsolban a téma publikálás után.
Remélem kimerítő volt a válaszom
-
stefi68
addikt
Különbözik valamiben a full-tól (persze azon kívül hogy lite), ez így lehet, hogy hülyén hangzik.....
Amiket írtál az a fullban is meg volt?
Csak azért, mert tegnap este raktam fel a lite-osított fullt és még nem laktam be teljesen...
Köszönet amúgy mindkettőért!
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
TRob1
veterán
válasz istnag #19944 üzenetére
Akksi nálam is jó, távolságérz. szintén csak egyszer.
A vissza gomb ledje nálam még nem maradt égve soha.
A gyári galériát nem használom én se (nem a cpu miatt, azt nem is tudtam)
Nekem még nem tűnt el app az sd-re átrakva sem.
Gps tegnap és ma sem rebootolt (kopp-kopp)Nálam is marad
(#19946) amuba: Widgetsoid2.x
(#19956) stefi68: Tegnap felétek is esett, nem?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kungzi
veterán
sziasztok
mobilarenan olvastam egy telóról, méghozzá a HTC Aria-ról.
ugyanaz a proci van abba a telóba, mint a mi pengénkbe és van rajta flash támogatás. ez hogy lehetséges?
az oldal utolsó bekezdése!!!!!
ha ezen van, akkor blade-n miért nincs?
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
de akkor is van, és jobb mint a semmi
-
kungzi
veterán
tényleg jó lenne. nem biztos, hogy olyan lite az a lite
ha már lite, akkor már több, mint ami eddig van
-
stefi68
addikt
Nem igazán esett, egy kicsit de azt is csak éjszaka.....
Na, a GO Launcher 2.29 mindjárt kész....
Más: az SS RLS5-höz nekem nem annyira jönnek be ezek az értesítési ikonok, térerőt pl alig látni. Keresnem kell egy hagyományos (circle battery-s) kék témát (mint a fentebb lévő szezso15 féle új ROM-ban). Frankish témái SS RLS-2-3 jók hozzá?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
magic-box
csendes tag
Nálam müxik a távolságérzékelő (n85), első körben szintén csak egyszer ment, utána szórakoztam a beállításokkal, azóta jó. Remélem így is marad
ZTE Blade «=-Ginger Stir Fry b18-=»
-
ux1
addikt
Bővítettem a fontokat.
lehet válogatni.-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
baal-amiga
senior tag
Elég az ideiglenes root az átrakás idejére, indítani anélkül is tudja. De arra figyelj, ha frissítesz átpakolt alkalmazást, akkor előtte rootolj, mert nem fogja tudni felülírni. A Link2SD egyébként rendben van, de nálam el-eltűntek cuccok, ezért minden linkelés után rebootoltam, s akkor tökéletes volt.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
magic-box
csendes tag
Biztos banális kérdés, nekem a 85 az első cm romom, de mitől függ hogy a hálózat és a wifi jel szürke vagy zöld? Otthon még zöld volt mind a kettő, a munkahelyemen most meg szürkék. Minden működik különben normálisan (tehát van wifim és hálózatom).
A 2. kérdésem, hogy én a modacos tpt-s megoldással gen2-tesítettem. Nem igazán nyugtattak meg az exe-s beszámolók. Minden hibátlanul működik, megfelelő a partíció kiosztás, feltettem a legfrissebb recovery-t stb. Van egyáltalán bármilyen hátránya, hogy nem az exe-s megoldást választottam? Meglepően jó eddig az akuidőm ennél a romnál, pedig be se laktam. 1 napja van fent
ZTE Blade «=-Ginger Stir Fry b18-=»
-
ux1
addikt
válasz sunahunter #19967 üzenetére
Természetesen, amihez neked nincs megfelelő jogosultságod, az uninstalláld. A kialakítás olyan, hogy bármi eltávolítható.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
anglergab
addikt
@ux1
Üdv!
Hogyan tudhatom meg, hogy a /lib/udev/rules.d/11-android.rules fájlba milyen idVendor, idProduct azonosítókat írjak? Mert az első hozzászólásban lévő leírásodban szereplő értékekkel nem látja az adb a telefont.
-
-
ux1
addikt
válasz anglergab #19981 üzenetére
Kis logika
Pl. recovery módba dugod rá Talán a többit kitalálod
(#19982) tlac
Csak akkor jönnek majd az igazán érdekes dolgok Pl. fastboot és egyebek nem mennek. Igaz az usbmodswitchel lehet játszogatni
@anglergab
Ez most milyen linux ?
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Létrehoztam egy szimlinket a rules.d-be, újraindítottam az udev démont, su-ként újraindítottam az adb servert, és még mindig nem látja a telefont. Egyébként normál módban van és USB debugging connected volt.
@ux1:
Jó, hogy mondtad az usbmodswitch-et. Most frissítettem a Debian Lennyt és frissült az usbmodeswitch is. Lehet, hogy amiatt nem látja. Ez hogyan oldható meg?
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
nekem egyetlen egy problémám volt, hogy a modeswith átkapcsolta modemre, de ezt már megoldottam és működik a fastboot, adb
nem látom miért lenne jobb beírni az id-ket, plusz amit még nem értek, hogy a build.prop-ben is vannak ilyen id-k...
(#19984) anglergab:
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Pl. azért jó, mert akkor userként is dolgozhatsz a rendszeren, nem csak rootként, userként is tökéletesen megy az adb. Esetleg másnak is tudsz így jogot kiosztani, vagy egy "android" groupnak.
Amúgy nem értem miért mászott el neki enyire.
Az is lehet hogy a deben máshogy van. Nem tudom, már vagy másfél éve debeztem utoljára...debugg off - Bus 001 Device 006: ID 19d2:1353 ONDA Communication S.p.A.
debugg on - Bus 001 Device 005: ID 19d2:1351 ONDA Communication S.p.A.nálam így van...
-
tlac
nagyúr
jah, hogy ez csak a jogokban segít
akkor lehet majd egyszer beállítom, most rootként szoktam elindítani az adb-t, utána már sima userrel is megy
(udev-es fájlodat esetleg bemásolod ide?)ezekre esetleg van ötletek?
persist.usb.enable_switch=1
persist.usb.linux_switch=1
persist.usb.switch_pid=0x1351
persist.usb.linux_pid=0x1350
persist.usb.default.pid=0x83igaz, még azt hiszem sose kerestem rá google-lel...
-
ux1
addikt
Persze:
Nekem is ez van a build.prop-ban, mert ez így jóux1@ux1-PC:~$ more /etc/udev/rules.d/11-android.rules
SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="19d2", ATTRS{idProduct}=="1353", MODE="0666", OWNER="ux1" #Normal Blade
SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="19d2", ATTRS{idProduct}=="1351", MODE="0666", OWNER="ux1" #Debug Blade
SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="19d2", ATTRS{idProduct}=="1354", MODE="0666", OWNER="ux1" #Recovery Blade
SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="18d1", ATTRS{idProduct}=="d00d", MODE="0666", OWNER="ux1" #Fastboot Blade
ux1@ux1-PC:~$[ Szerkesztve ]
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
a market azt mondja hogy:There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account. Miért?Forever Apple
-
ibookg4
tag
Sziasztok, tudom volt már ez téma, de nem találom az archivumban. Tudna valaki egy olcsó és megbizható fülest a bladehez (mikrofonnal, felvevőgombbal), ugyanis az eredeti döglödik nekem, megpróbálom gariztatni, de ha nem sikerül valahol vennem kell.
Ezer hála és köszönet!
-
anglergab
addikt
Ez alapján:
persist.usb.linux_pid=0x1350
átírtam a rules-ben a debug mód idProduct értékét 1350-re. Azóta működik.Egyébként nálam az lsusb debugging on esetben:
Bus 001 Device 016: ID 19d2:1350 ONDA Communication S.p.A.debugging off esetben:
Bus 001 Device 017: ID 19d2:1350 ONDA Communication S.p.A.Furcsa, hogy az idProduct nem változik, mindig 1350 debugging on/off-ban is. Másik meglepő dolog: debugging off esetén csatlakoztatásnál auto megjelenik az usb-storage mountolását kezdeményező kép a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
van olyan progi amivel betudnám állítani, hogy pl a mobil internetet csak a Böngésző tudja használni? ingyen fb-zni akarok.. dehát mint tudjuk android lételeme az internet bekapcsolom egyből kommunikál a nettel. akármit csinálok akármit kapcsolok ki.. :S:/ erre lenne valami kis egyszerű program?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Lenry
félisten
Akadt már olyan problémája másnak is, hogy a GPS egyáltalán nem látott műholdat a tökéletes feltételek ellenére sem?
Kelzsoca féle 2.3.4
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest