- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
adamsX
aktív tag
Itt van néhány kép.
[L]http://netkozpont.hu/adam/cso/cso2.jpg[/L]
[L]http://netkozpont.hu/adam/cso/cso3.jpg[/L] -
adamsX
aktív tag
Azt kérdezném még, hogy láttam egy olyan csövet mint a zuhanyzónak. Tisztára úgy nézett ki. És ha valaki tud róla az írja már le,hogy hol lehet venni.:F
-
Petisz84
tag
-
KriszBoy
senior tag
-
Newander
csendes tag
-
zsiga667
addikt
-
Newander
csendes tag
-
KriszBoy
senior tag
Én a Fehérvári úton vettem egy villanyszerelési üzletben (Andor utca - Fehérvári sarka) és ott volt vagy 10 szín (sárga, piros, kék zöld, lila, stb...) Az árára már nem emlékszem de nem volt vmi hú de drága! Nekem is pont a tápra kellett!
-
zsiga667
addikt
-
Newander
csendes tag
Az IDE kábelekre kellene valamit kitalálni, mert a boltba kajak drágák azok amik már zsugorcsőszerüen vannak megcsinálva!! Erre nincs valami tippetek?:F
-
JoHnni
senior tag
-
engusz
veterán
-
Newander
csendes tag
Frankón megcsináltad!! Azthiszem ennek énis nekiállok, mert utálom ezt a sok vezetéket a dobozba!!
-
Moyder
aktív tag
nemtudja vki hogy van-e UV-sben?
-
csemberlen
őstag
Villanyszerelési szaküzletekben is kapható. LACI.
-
engusz
veterán
-
adamsX
aktív tag
Egyébként nagyon jól néz ki a tápod. Nekem is már csak ez kell és kéz a moddingolás. Csak azért lenne jó a mérete mert én rendelek és nem akarok rosszat kézbe kapni.
-
engusz
veterán
-
adamsX
aktív tag
És még azt szeretném kérdezni, hogy én a táp kábelekhez alkalmaznám és, hogy milyen vastagságuat kéne vennem?:F
-
engusz
veterán
Én a Lomex-ben ([L]http://www.lomex.hu[/L]) vettem. Nem volt drága. Viszonylag egyszerűen felszerelhető, csak időigényes. Még annó készítettem róla egy kisebb dokumentációt. [L]http://web.interware.hu/engusz/web/zsugor/[/L].
-
adamsX
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat. Már régóta keresek zsugorcsövet, de nem jártam szerencsével. Az a baj ahol én lakom ott nincs ilyesmi. De majd akkor rendelek. :D
-
Husky
aktív tag
A Lomexben 2től 15 mmig van, vagy készletben akár 31 mmig. Télleg 1 méteres szálakban árulják. Alágyújtani nem muszáj, elég ha leteszed egy hőálló felületre és odanyomod a hajszárítót úgy, hogy csak kis résen távozzon a levegő. Olyan 15 mp elég szokott lenni egy vékonynál. Figyelni kell, mert a hajszárító baromira felforrósodik, lazán tönkreteheti az ember :))
Lusta ember vagyok én, hajszárítót kotorni... Öngyuszi be, kis matatás, oszt kész. :DDD ... Az elmúlt 4-5 évben max 4-5 alkalommal gyújtottam fel így kábelt... :DDD
Ami még kimaradt: simán, ollóval lehet méretre vágni. -
GP-Sz
senior tag
Általában fekete színük van, kb 3mm-es átmérőtől 1 centisig lehet őket kapni bármelyik alkatrészboltban. 1 méteres a default kiszerelés, és olyan 50-150 forint között szok lenni... Csak alájuk kell gyújtani pár másodpercre, és már be is indul a varázslat.... Alkatrészbolt pl a lomex.hu, a budai skála parkolójával szemben mindjárt kettő is van, ha sétálsz egyet a Klinikák és az Üllői úti metrómegállók közt, ott is van egy, meg még vagy 20 egyéb helyen.... Szegeden ott a ret.hu, Miskolcon a soselectronic.hu, stbstbstb....
A Lomexben 2től 15 mmig van, vagy készletben akár 31 mmig. Télleg 1 méteres szálakban árulják. Alágyújtani nem muszáj, elég ha leteszed egy hőálló felületre és odanyomod a hajszárítót úgy, hogy csak kis résen távozzon a levegő. Olyan 15 mp elég szokott lenni egy vékonynál. Figyelni kell, mert a hajszárító baromira felforrósodik, lazán tönkreteheti az ember :))
-
Husky
aktív tag
Általában fekete színük van, kb 3mm-es átmérőtől 1 centisig lehet őket kapni bármelyik alkatrészboltban. 1 méteres a default kiszerelés, és olyan 50-150 forint között szok lenni... Csak alájuk kell gyújtani pár másodpercre, és már be is indul a varázslat.... Alkatrészbolt pl a lomex.hu, a budai skála parkolójával szemben mindjárt kettő is van, ha sétálsz egyet a Klinikák és az Üllői úti metrómegállók közt, ott is van egy, meg még vagy 20 egyéb helyen.... Szegeden ott a ret.hu, Miskolcon a soselectronic.hu, stbstbstb....
-
adamsX
aktív tag
Hello mindenkinek!
Szeretném ha ebbe a témába beleírnátok mindent amit tudtok róla. Hol lehet venni, hogy kell használni és milyen tipusok vannak.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elképesztő rajt a Forza Horizon 6-nál - Steamen már most népszerűbb elődjénél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Citizen
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- Új - MacBook Pro M5 Chip 14" 10C / 10C / 16 GB RAM / 512 SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5548
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest