Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Szóval nekem nagy kedvencem a zombis filmek.
ebben az évben is lesz egy The day of the dead Wing rhames-sel a mozikban és olyasmi lesz mintha a kaptár folytatása lenne bár ez egy 1978 -as film feldolgozása lesz.
Ki milyen zombis filmet látott
bár én most olyan zombis filmekre gondolok amik nem olyan elterjedtek hátha nem láttam még és akkor megnézhetném , bár nagyon sokat láttam de remélem nem mindet.
üdv mindenkinek.Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
balkó
aktív tag
Alkonyattól pirkadatig, de ezt biztosan láttad.
-
Cane
őstag
Resident Evil
(bár ez biza el van terjedve)
[Szerkesztve]▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
guminyúl
tag
Return of the Living Dead I.- II.- III.- IIII.- stb. A ' 80-as évek Resident Evil-je. Ezen pisiltem össze magam Vagyis izé... csak vicceltem...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
A Hullajó (Braindead). Jó régen ment ('92). Rég röhögtem annyit.
Bővebben: link -
G@b
csendes tag
Undeadot láttad?
Az is zombis de szerintem nagy kreténség a sztori.Az optimista embert nem érheti kellemes meglepetés.
-
Cefa
senior tag
na akkor lököm a klasszikusokat:
Demons1-2-3(bár ez már gagyi) Dario argento Lamberto Bava
Night of the living dead-Dawn of the dead-Day of the dead: Georg A. romero
Hellraiser 1-2-3-4-5-6 bár ez nem kimondottan zombisKeresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Agyzuzo
addikt
Ezt ajánlom:
Bővebben: link
Olvasd végig a teljes címét.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
salazol
őstag
Az első amit láttam nagyon-nagyon régen, a 80-as évek elején, a ''La Casa''. Sajnos nem tudom, mi lehetett az eredeti címe, mert egy olasz vagy spanyol kópia volt alámondással. Ha szó szerint fordították a címét, akkor ''The house'', de ez nem valószínű. Az egyszerű magyarok ''Az erdő szelleme'' néven emlegették.
Ebben fiatalok egy erdei házban töltenének el egy hétvégét, de elég kevesen maradnak meg embernek a végére. Klasszikus jelenete, amikor egy fa közösül az egyetlen szűz szereplővel. Zombi meg van benne bőven. -
Flashback
addikt
Élőholtak éjszakája. Még valamikor az HBO-n nyomták.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
salazol
őstag
Köszi.
[OFF]
Más műfajban is otthon vagy?
Keresek egy címet, a magyar mozikban ''Szamurájok és banditák'' címen ment, aztán lejárt a filmjoga, sehol sem hozzáférhető. Keresem az angol nyelvterületen szokásos címét, megrendelném külföldről DVD-n japán nyelv angol felirattal, ha kiadták.
[ON] -
salazol
őstag
Ha nem csak azokat a filmeket szeretitek, amikben a halottak oszladozó testtel, elmerevedett végtagokkal, nyáladzva, üvöltve közelítenek az emberekhez és elkezdik marcangolni, akkor itt egy másik:
A nőstényfarkas kísértete.
A 80-as években játszották a mozik, lengyel film volt. Nekem tetszett. -
Ra3
őstag
élőhalottak vannak a Karib-tenger kalózaiban is.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Agyzuzo
addikt
Ez csak 1 tipp:
Bővebben: link
Erre gondoltál?Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
klewy
aktív tag
Hello mindenki.
Keresem már 1 ideje Rémkoppantók című Stephen King klasszikust, ha valakinek megvan, írjon!
Könyvben megszereztem,de nagyon kíváncsi vagyok már,hogy hogyan tudták filmre átvinni.
Köszi!music4ever
-
VigyorEX
tag
Sajna nem tudom mivolt a címe a köv. filmnek de majd besz....m tőle :
Egy krematóriumban elégettek egy zombit, és utána a füst ami kijött a k éményből, bemosta az eső a temetőbe..utána meg ....ááááááááá ! -
Agyzuzo
addikt
-
Kuresz
tag
Hali!
Nem tudjátok mi a Lovagló hullák éjszakája című film eredeti címe és hol tudnám megszerezni?--
-
Kuresz
tag
Késő!!
Zombis film kell?
Nesztek: Bővebben: link--
-
mr.bullet
tag
pl.:dawn of the dead...
Verba volant, scripta manent.
-
Ráczkölke
tag
hmmm, nézzük, mi nem volt még: 28 nappal később. Nagyon tetszett, bár az eleje olyan resident eviles volt (a második része még unalmas is).
Hawerommal ma megnéztük a Hullajót , pörögtünk rajta keményen!!!:
''Szerencséd hogy Heinrich bácsi érti a tréfát . ... Nem árulok altatót, minek nézel, szemét orvosnak?! De nyugtatóm az van. Szívás lesz?... Vagy tű is kell?'' -
Kain
senior tag
Shaun Of the Dead-et látta vki?Beszarás az a film,haverokkal fetrengés volt,mikor néztük.
A Land of the Dead új,Romero remake-et még nem néztem meg,esetleg vélemyén?
Persze a fent emlitett klasszikusak mind láttam,de nem vallom magam fannak. -
Squall85
csendes tag
Helló emberek!
Egy elég régi zombis filmet keresek. Se szereplö név, se film cím, se kiadást nem tudok. Régebben láttam csak a bemutatóját, úgy 15éve. Valami vegyianyagtól emberek meghaltak, de nem teljesen, mert végülis életben maradt zombik lettek. A hullákat el kellett tárolni valahogy, ezért tartályokban tartották öket, kicsiny, szük átlátszó tartályok voltak. A zombik kicsit talán zöldesek voltak, nem száraz, hanem a folyós, nyálkásabb fajta, talán. Egy jelenet ragadt meg, amikor ketten menekülnek, egy férfi és egy nö, üldözi öket egy rendör, vagy egy biztosnági ör. Ketten elérnek egy nagy ajtóhoz, amin nem tudnak átmenni, a biztonsági elszántan halad feléjük, ekkor egy oldalsó folyosóról ráront egy zombi és a nyakát marcangolta. Egész gyorsak ezek a zombik. Másra nem emlékszem. Aki tudja, vagy sejti, hogy mely filmek jöhetnek számításba, azt írja meg, plz, angol, magyar cím egyaránt jöhet. A film talán 1980-1995 közötti lehet.
Nagyon szépen köszönöm!
-
no89rbi
újonc
Hello!
Nekem ezek a zombis filmek vannak meg:
A gonosz ébredése
A pusztulás
Doomsday -feliratos
Fido - Hasznos a zombi a háznál
Haláli hullák hajnala
Holtak birodalma
Holtak földje
Holtak hajnala (2004 remake)
Holtak háza
Holtak háza 2 - Elszabadul a pokol
Holtak napja (2008 remake)
Holtak naplója
Holtak tava
Kaptár
Kaptár 2 - Apokalipszis
Kaptár 3 - Teljes pusztulás
Kéz Őrület
Legenda vagyok
28 nappal később
28 héttel később
Omega vagyok
Silent Hill - A halott város
Slither
Sziklák szeme
Sziklák szeme 2
Zombi sztriptíz
Zombik városaÉs még ezekről hallottam, de sehol nem találom neten:
Holtak napja (1985)
Lovagló hullák éjszakája
Alkonyattól pirkadatig
Az erdő szelleme
Hullajó
Az élőhalottak visszatérnek 1-2-3-4 (Return of the Living Dead)
Az élőhalottak éjszakája (1968 és 1990-es remake)
Holtak hajnala (1978)
Élőhalott (Undead)
Bad taste
Gonosz halott
Ház a temető mellett[ Szerkesztve ]
-
JóGéza
aktív tag
-
runner 125
nagyúr
Most láttam egy nagyon jót; Legenda vagyok -tetszett,érdemes megnézni.
Ami még nagyon tetszett;
28 nappal később
Sziklák szeme 1-2
Holtak hajnala/napja/éjaszkája és a többi-ezek is jók."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
simplynb
újonc
Sziasztok,
Amit szerintem érdemes megnézni az az Élőholtak pokla.Ez is egy klasszikus. -
simplynb
újonc
Nemrég adtak ki egy igazi csemegét.A címe: Dead set.
Big Brother házban játszódik..... -
Jakesz
addikt
Én speciel imádom a zombis dolgokat, mind filmet, mind játékot tekintve. Filmek közül, csak a Kaptár sorozat összes részét, és a Holtak hajnalát láttam.
-
Gézengúz
addikt
Melegen ajánlom...
-
gigabige
újonc
Annak ellenére, hogy kölyökkorom óta rajongok a klasszikus horrorért, ezen belül is a zombiktól nyüzsgő filmekért, és bár az összes holtak-kal kezdődő filmet megnéztem, mégis a leghibátlanabb alkotásnak a 2004-es Down of the dead-et (Holtak hajnala) tartom. Minden megvan benne, ami egy zombis filmtől elvárható - még valami fanyar humor is, de a főcím, meg a vége-főcím mindent visz. Talpammal tapsikolok a homlokomon!
Ajánlom magamat!
-
(Darkwood)
őstag
Nézzétek meg a Død snø (Dead Snow) című norvég nácis zombi filmet! Nem semmi!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
CS_D
senior tag
válasz (Darkwood) #53 üzenetére
Már régebben láttam én is a Død snø-t, és tényleg nagyon állat! Dead Snow
Az alapsztori kicsit gyenge, de ebből a legjobbat hozták ki, és tényleg nagyon ütős film lett. Kiváló horror, egy kis vígjátékkal keverve. Nekem nagyon bejött.
Néhol hollywood-i produkciókat megszégyenítő elemek vannak benne.
-
lord87
újonc
Hát gyerekek nem sokat konyítotok a zombi teóriához,szerintem rengeteg film ami zombis mégsem az csak nyáladzós elcseszett baromság én úgy 6 évesen vittem először végig playstation 1 en a resident evil director cutot kb 30 vagy ötvenszer és utána a többi nekem onnan indul a zombi és minden zombis film ami abba a vonalba belefér.vírus!innen kezdődik és a kaptártól is többet vártam volna,jobban megtudtam volna csinálni.amik jó filmek:A holtak hajnala,holtak földje,holtak napja,mondjuk a kaptárok és a legenda vagyok bár az meg kicsit rövid.gondoltam találok ezen az oldalon valami jó csemegét.de látom tőletek nem sok ujjat hallok.zombifanoknak a fentebbi filmek alapművek!!!jók legyetek.
Ha elkapnád a T vagy a G vírust hamar fejbe lőlek ugyhogy no fairsly
-
Kidus
őstag
Nagyon jo, ajanlom
Nem horror, elore szolok, ha meg valaki nem latta volna ittenAssuming Control
-
ch003067
addikt
itt wan egy pár zombis film címe:
A Horda
30 Nap Sötétség
A Gonosz Ébredése
A Halál Völgye
A Holtak Földje
A Pokol Hét Kapuja
A Terror Lakókocsi Parkja
A Zombik Tánca
Alkonyattól Pirkadatig 1, 2, 3,
Az Élőhalottak Szigete
Edges Of Darkness
Halálos Árnyak
Halottasház
Halottak Napja
Hulla Ház
Hullajó
Karantén
Rec 1,2,
Kutyaház
Legenda Vagyok
Mutánsok
Mutánsok (2009)
Náci Zombik
Omega Vagyok
Ősz
Pontypool
Repülő Zombik
Sárzombi
Szemben a Sötétséggel
Terrorbolygó
Tömegpusztító Zombik
Zombi Sztriptíz
Zombie
Zombie Transfusion
Zombieland
Zombik Városa
Zombik Városa (2005)remélem örömet szereztem mindenkinek
-
leslieke
Jómunkásember
Megnéztem a Náci Zombik c. filmet: 7/10.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
zsuzsi08
újonc
(Az élőhalottak visszatérnek)
(The Return of the Living Dead) Ezt a filmet én már láttam, a második részét is. Itt van (1. részben) az, amit te is említettél. Miután elégetik a zombit, a keletkező füst miatt elkezd esni az eső, és ez belemosódik a földbe, és a holtak életre kelnek. http://prohardver.hu/dl/s/yk.gif -
zsuzsi08
újonc
Ezek közül néhányat láttam. pl:
Haláli hullák hajnala
Kaptár
Legenda vagyok
28 nappal később
28 héttel később
Silent Hill - A halott város
Slither
Alkonyattól pirkadatig
Az élőhalottak visszatérnek 1-2.(Return of the Living Dead) -
adolfka00
tag
Sziasztok ! Engem egy régi 1978 körüli zombis film címe érdekelne egy csávó azt álmodja, hogy le száll egy űr repülő vagy sima utas szállító nem tudom már és utána le rombolják a várost felkell a csávó és és ugyan így indul a napja mint ami álmodott. Remélem valaki tudja a címét előre is köszönöm !
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest