Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord87
újonc
Hát gyerekek nem sokat konyítotok a zombi teóriához,szerintem rengeteg film ami zombis mégsem az csak nyáladzós elcseszett baromság én úgy 6 évesen vittem először végig playstation 1 en a resident evil director cutot kb 30 vagy ötvenszer és utána a többi nekem onnan indul a zombi és minden zombis film ami abba a vonalba belefér.vírus!innen kezdődik és a kaptártól is többet vártam volna,jobban megtudtam volna csinálni.amik jó filmek:A holtak hajnala,holtak földje,holtak napja,mondjuk a kaptárok és a legenda vagyok bár az meg kicsit rövid.gondoltam találok ezen az oldalon valami jó csemegét.de látom tőletek nem sok ujjat hallok.zombifanoknak a fentebbi filmek alapművek!!!jók legyetek.
Ha elkapnád a T vagy a G vírust hamar fejbe lőlek ugyhogy no fairsly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest