- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shavezz
tag
Ez egy sima 3 eres venti hosszabbízó a panel és a venti közé. Viszont a fekete és fehér drót ki van vezetve ami megy az alaplapra fordulatot mérni.
Azt kérdezném, hogy miért csak kettőt adnak? Miért kék az egyik fehér a másik?
Ha én átberhelek egy ilyen kábelt az is méri a fordulatot nem?
így mind a 4 en mérhetném 2 helyett? -
Shavezz
tag
up.
-
Shavezz
tag
Srácok!
Van egy ilyen Zalman ventiszabályzóm. Az alaplapon 3 Ventillátor csatlakozó.
Ezen a panelen van két kék és két fehér csatlakozó. Mi a különbség köztük?
Látom itt a kábelek úgy vannak megoldva, hogy kettőt az alaplapra is kell kötni, hogy mérje a fordulatszámot.
Bővebben: link
Ha én rákötök egy kábelre még így csatlakozót akkor a harmadik alaplapi csatin is tudok mérni vele fordulatszámot?
Vagy a Kék-fehér nek is van valami jelentőssége? -
Shavezz
tag
A Villogáshoz meg annyit, hogy ez a led egyben egy állapotjelző is, hogy megy vagy nem megy e az adott venti, ergo hibás e.
Ha nagyon letekered akkor ismerve a venti felépítését szakaszosan veszi fel az áramot nem egyenletesen a pörgés miatt. Emiatt villog. Lassan pörög jobban villog.
Elég zavaró sztem. -
Shavezz
tag
Az a baj, hogy nincsenek szabványok lefektetve fixen ami szerint gyártanának dolgokat.
Én 2 házzal is beszoptam ezt az előlapot. Igazából a Zalman volt a hülye, mert egy kis módosítással ami semmibe nem kerül bárhova beépíthető lenne.
Így meg jön a barkács!
Amúgy nekem így néz ki most:
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest