Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Valaki otthon van a kameráról live-olásban?
Egy hdmi->usb sticken keresztül live-olok pár hónapja 720/60p kameraképet egy sporteseményről. Ehhez az androidos USB Camera Pro appot használom rtmp protokollal és 70mbites wifi kapcsolattal.
Pár hete előjött egy fura jelenség. (előtte nem!) A stream kb. percenként csúnyán megakad és ilyen randa kockák láthatók hosszú másodpercekig. Aztán magához tér és egy ideig megint jó. Rém bosszantó.Amiket próbáltam, de nem segített:
- hdmi kábel csere
- otg kábel csere
- 5ghz helyett a 2.4-es wifi használata, ott "csak" 50mbit jön.
- stream bitráta visszavétele 12-ről 8mbitre
- egyéb h264 paraméterek állítgatása
- másik telefon használata
- videókimenet 1920x1080x30p-re állításaNincs további ötletem. Mivel a telefon képernyőjén végig tökéletes a kamera képe, úgy gondolom a hdmi stick sem hibás.
De jó lenne valakitől egy hasznos tipp!

-
Márton
nagyúr
Azt tudja valaki mitől függ, hogy a csatornám oldalán megjelenik-e fennt a search gomb vagy sem? (amivel a csati videói között tudok kulcsszavakra keresni, nem az egész YT-on)
Több csatink van és pont amelyiknél kéne ott nem jelenik meg. Nincs korlátozva a csati, párszáz feliratkozó van, de amelyiken nincs feliratkozóm, ott megjelenik a gomb, tehát nem ettől függ.
Google kereső nemigen segít a témában
-
Márton
nagyúr
VR180 videót nem lehet valamivel letölteni?
-
Márton
nagyúr
Van most olyan Chrome kiegészítő ami átugorja az elején lévő reklámot, nem pedig hibaüzenetet dob?
-
Márton
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ugyanígy vagyok a tv-vel..
A 100 csatornából max 10 érdekelne, de azok nézésétől is elveszi a maradék kedvemet a sok -műsor közbeni- reklám. -
Márton
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
Kell a mailcim? Azért nálam ez még nem jellemző szerencsére.
Ha ilyenbe botlok igen ritkán, zárom is be, jön a következő találat. -
Márton
nagyúr
youtube-dl-gui-val próbálom letölteni egy playlist videóit, telón offline nézéshez.
Az egyiknél sajnos megáll a letöltés ezzel a hibaüzenettel.
Utánaolvastam, elvileg ignorálható ilyenkor a hiba a -i paraméterrel, ami be is van állítva, nekem mégsem ugrik a következő fájlra.
Miért? Mi a teendő?más: nekem is adblock chrome kiegészítő esetén gyakran nem indul el a lejátszás. a reklámokat nem tudja indítani, valami hibakódot is ad, aztán van hogy pár mp után mégis elindul a videó, van hogy nem, hiába nyomogatok F5-öket.
-
Márton
nagyúr
válasz
trialboj
üzenetére
Az első találat nem jó?
-
Márton
nagyúr
Sokszor én sem olvasok vissza több 10-20 vagy akár oldal hozzászólást, de ez most KOMOLY, hogy egy hozzászólást sem olvasol vissza, ami ráadásul képpel illusztrált

-
Márton
nagyúr
Na, megoldódott!
Mint kiderült, az account másik felhasználója is módosította a jelszót, ezért nem fogadta el azt, amit én beírtam. De akkor miért nem azt írta ki, hogy helytelen jelszó? Csak az hogy 15 órája módosítva, elég félrevezető infó.
Meghogy az eszközt nem ismeri fel a google.. áá -
Márton
nagyúr
Sos help kéne!
Ma live-olnék egy eseményt és tegnap megváltoztattam a youtube jelszóm (ok, hiba volt), de tudom mi az, utána be is léptem, beengedett, ma délelőtt viszont az írja:
"Jelszava 15 órája megváltozott"
És nem enged be erről az eszközről (PC, win7, chrome, ugyanaz mint tegnap).
Biztos jó a jelszó, nincs capslock probléma, stb. (ha rossz jelszót írok be, akkor azt írja hibás.)"A folytatáshoz igazolnia kell, hogy Ön van az eszköznél"
beírom az új jelszót és megint csak azt mondja, hogy 15 órája megváltozott!Tudom, hisz én csináltam, és be is léptem már vele!
Mi van most? Újat sem tudok kérni mert arra meg azt írja:"Olyan eszközön próbál bejelentkezni, amelyet nem ismer fel a Google, és nem áll rendelkezésünkre elég információ ahhoz, hogy meggyőződhessünk az Ön személyazonosságáról. Az Ön védelme érdekében itt most nem tud bejelentkezni.
Próbálja újra később, vagy jelentkezzen be másik eszközről."Bootoltam egy win10-et, onnan is ugyanez a szitu.
Telefonos segítség persze nincs.
Itt valaki járt már így?Tényleg sos

-
Márton
nagyúr
üdv,
tesztelem az élő adást telóról.
Az mitől van, hogy miközben bármilyen videót akadás nélkül nézek, 100mbites diginettel, az élőm mégis akadozik. Telóról streamelek Larix Broadcastert Fhd-ben, 5mbps-mal.
És 20mbps az uploadom Telenor mobilneten. Nagyon sokszor megjelenik a forgó kör 5-10-mp-re..
köszi -
Márton
nagyúr
válasz
mnnorbi
üzenetére
Arra is van lehetőség, hogy a feltöltés a régi módon menjen, alapból? Ne kelljen rákattintani, hogy régi módszer.
Valamiért sokkal szimpibb, gyorsabb a feltöltés, legalábbis lineárisan megy az idővel.
Az új felületen nagyon lassan kezdi, aztán a felétől mintha gyorsulna. Nem tetszik.
Ez másnál is így van? -
Márton
nagyúr
Feltöltöttem egy 3 órás videót, melyben van egy rövid színpadi felvétel, aminek az aláfestő zenéje miatt reklamál a youtube. Jól van, semmi vész, némítsuk le ott..
Ki is választom, hogy "a zeneszám lejátszása alatt minden hang elnémítása", azt írja ez a gyorsabb lehetőség, ám erre ezt dobja:
Akkor legyen "szegmens kivágása".
Válasz: "nem vágható, próbáld meg újra."Ilyenkor miva
-
Márton
nagyúr
Azt hogy/hol lehet megadni, hogy egy playlistet a neve alapján létrehozott mappába töltse? Most mind a "video"-ba kerül, de ott hamar zsúfoltság lesz. (cli vagy gui)
Az miért van, hogy egy 500 videós csatornából leszed 100-at a yt-dl, majd szó nélkül bezáródik az ablak. Legalábbis nem látom mi lenne a hibaüzi.. Hely van.
-
Márton
nagyúr
hát benne vagytok a mélyvízben rendesen, tesók
-
Márton
nagyúr
ez igen, köszönöm szépen
kipróbálom -
Márton
nagyúr
válasz
Benhill
üzenetére
Egy kattintásra letölt lejátszási listát korlátlan számú videóval 4k/60-ban is?
Akkor én is elgondolkozom rajta, mert az ingyenes 4kdownload nevével ellentétben csak fhd-ig megy és 25 videót tud playlistből, az 5kplayer tudja az összeset, de alapból fhd, egyesével kéne kijelölni hogy 4k. Brrr. Nincs más, ingyenes alternatíva erre?Vagy az is jó lenne, ha egy illető csatornáját tudnám egymás után nézni, léptetni a videókat.
Azt lehet? Tehát nincs playlist, csak sok videó. De ha lejátszás közben a bal alsó next-re nyomok, egy másik alkotótól hoz be műsort.. A javasoltat asszem
-
Márton
nagyúr
Üdv,
egy 2 órás videót szeretnék feltölteni, 13GB és 100mbites upload-om van.
De a művelet elején 3 óra időt ír, majd kb. 30 perc (10-15%) után lecsökken 30 percre, ami a valós lehet. A régi felülettel sosem volt ilyen gond, már az elején a helyes időt becsülte.
Nem hiszem, hogy az upload sebességem alacsony minden kezdésnél, csatorna sem új..
Ez ilyen, nyugodjak bele, valami bug,vagy biztonsági dolog, hogy az elején csak lassan adagolják a userek a cuccot?
-
Márton
nagyúr
üdv,
van már megoldás 4k/60p minőségben letölteni yt-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest