Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
sellerbuyer #3894 üzenetére
Mindenki azt mondja, hogy 60p-s videóval lehet a minőségen kicsit javítani Yt-on. - Ez változó, felvétel és codec függő
Hát én mostanában teszteltem (Yt partnerként egyébként) és teljesen az ellenkezőjét látom. Épp hogy kb. fele olyan minőségűek a 60p-s vidik, mint a 30-asok. Olyan, mintha a 4Mbps-et most a 60 frame közt osztaná ki a Yt a 30 helyett. - Nem hinném, hogy korlátozva lenne a letöltési sávszél, nálam 7Mbps-val jönnek a nagyobb felbontású videók.
Tény, hogy a képminőség szemmel láthatóan, határozottan rosszabb 60p-ben (fullHD-vel teszteltem), sőt nem csak rosszabb, de konkrétan borzasztó. - Képeket mutatnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest