Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Bocs, de inkább megtartom itt PH-n az anonimitásomat.
Arról szólt egyébként a videó, ami szerintem teljesen természetes és úgy igaz, ahogy van, hogy Bud Spencer egy szeretni való ember volt, de színészként csapnivaló volt, ettől még béke poraira, meg szeretjük, meg imádjuk, meg blabla. Egyetlen pillanatig nem vártam mást mint dislike-okat, csak a Yt reakcióját nem értettem.
Azt már nem is említem, hogy ugyan ez a BS-es videó a FB oldalamon kapott pár like-ot (ha már Yt-on nem is) és kommentben sem reklamált senki.
Érdekes viszont, hogy az a videóm, amiben arról beszélek, hogy a magyar csapat EB kijutása (ez még akkor volt) mennyire foglalkoztatja az embereket azzal ellentétben, hogy a kormányuk kilopja a szemüket, valahogy nem verte ki ennyire a biztosítékot.
Már amikor belekezdtem (most nem rég), akkor tisztában voltam azzal, hogy aki értéket próbál csinálni, vagy értékesebb gondolatokat próbál közvetíteni, annak nézettsége nem nagyon van/lesz, ill. nem igazán lesz népszerű. Ez érthető is, tekintetbe véve, hogy az emberek 90%-a sík idióta. De az, hogy még a Yt is ezt támogatja, szerintem szánalmas.
Van pl. egy srác, aki elképesztően eszméletlenül jó és nagyon minőségi videókat csinál a vallásról, pontosabban a vallás elítéléséről, egészen elképesztően megfogalmazva, kifejtve a témát... és nem ma kezdte... alig van nézettsége. Ez is teljesen érthető, tekintetbe véve, amit fentebb az emberekről írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- One mobilszolgáltatások
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest