- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Totyi
őstag
É nem vagyok olyan régi motoros.Majd 2 éve reggeltem;de ez a topic majdnem a csúcs.A WC-n ülés fortélyainak nem akarunk topicot nyitni?Esetleg hogyan menjünk csámpásan;vagy netán:üres szobában hányan vagyunk?
Nem sértegetni akarlak;de ez már végképp nem ide való.-de nekem mindegy;csupán a véleményemet írtam le.
Trükkök
,milyen trükköt lehet csinálni egy yo-yoval amit nem lehet megunni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Da Tricky
csendes tag
Na hellósztok!
Megnyitottam ez a topicot ennek a jó kis freestyle cuccnak! Én imádom, közben mégsem vagyok Old School-os!!! Yo kis játék!! Én imádom jól elvagyok vele!!! Akinek esetleg még van az ossza meg a véleményét róla és küldjön trükköket, hogy hogyan kell azokat megcsinálni!
Aktív témák
Hirdetés
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,milyen trükköt lehet csinálni egy yo-yoval amit nem lehet megunni? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)