Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
Es egy egyhonapos zsir uj gepet nem tudom minek tunningolni, foleg a gyorsabb fajtabol? Raersz 1-2 ev mulva amikor mar lassucska lesz...
IMHO... -
csomi
csendes tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Persze meg próbálom csak előtte szerettem volna tudni, csinálhat-e valami maradandó károsodást, vagy csak egyszerüen nem indul el.
-
csomi
csendes tag
Tudom már elég unalmas a téma de mielőtt neki fogok alig 1hónapos zsír új gépem tuningolásához egy dolog még nem világos. A lap egy MSI 745 ultra. Benne XP 1700+ és 392mb DDR ram. Amikor az Fsb-t emelem mondjuk 140mhz-re arányosan nő a memória mhz is. Jelen esetben 140 fsb-nál, 280-ra nő. Ha talán, elmegy a proci 150fsb-n a memória 300mhz.Nem lessz ebből gubanc.Próbáltam a fsb-t és a memóriát külön külön is állítani, de csak az arányt lehet beállítani. Bírja majd a memó az emelt értéket?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest