Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

aktív tag

Elvittem a mamát a fodrászhoz addig beugrottam a mellette lévő kisboltba.
    Azt hittem egy energiahullám hátralök mikor megláttam az árakat, 650 a nagy Hell epic, pont a feléért szoktam venni normális helyeken. Inkább vettem egy Bad Applet kicsit többért, ha már mindenképp ennyit ki fogok fizetni akkor nem a Hellre. Meg még a +50 ugye.
    A Győri piskótatallérok meg kekszek is simán 1200 Ft. A mi falunkban a kisbolt se olcsó, de ott az 500 Ft-os kekszet megveszed 600-ért, nem 1200-ért, mint ennél.

És bazdki a bolt tele volt emberekkel, az összes reggeli melóba haladó munkás meg félalkesz ott volt és a felük lottózott is (van lottó is).
    Ez számomra érthetetlen, hogy pont ez a réteg honnan teremti elő a pénzt arra, hogy ilyen boltokba járjon minden nap, mikor én leizzadtam tőle pedig most voltam ott először (meg utoljára) és csak egy Bad apple-t vettem meg két sajtos perecet és ezért fizettem 1900-at. :U
    A CBA/Príma olcsóbb, pedig az a bolt se semmi.
    A másik amit nem tudok felfogni, hogy autóval vannak az emberek, hogy nem tudnak útba ejteni egy feleennyibe kerülő Aldit, mert ekkora kiadásoknál az üzemanyag elhasználása is sokkal olcsóbb és jobban kijönnek vele.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák