Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pluhm
aktív tag
Ez hülyeség, a városokban simán van X-el is 4G, mert ott 1800 és 2600 frekvenciákon is nyomja mindhárom szolgáltató...
Munkatársam figyelmetlenségből 4X-et vásárolt, megyeszékhelyen dolgozunk, és ő a szomszédos megyeszékhelyről ingázik. Tulajdonképpen mindkét városban van 4G-je, közte az úton is itt-ott, de ha nincs akkor is megy a H+, mivel vodafone előfizetése van....
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Ahogy a kolléga is írja, ez nem így van. Nekem egy Note 4X-em volt, majd most 1 hete egy Note 4 Global. Budapesten mindenhol LTE hálózat volt a 4X-el.
Sőt, azt kell mondjam, hogy ugyanazon útvonalon járva a Note 4 Global-al már volt, hogy csak H+ hálózat volt. Ez gondolom azért lehet, mert a Note 4X tudja az 1900 MHz-es LTE-t, míg a Note 4 Global nem. Legalábbis a gsmarena információi szerint...Alex
-
crok
Topikgazda
[Itt] van a MiFlash angol leírása.
Neked a letöltés rész most nem lényeg mert most ott csak a fejlesztői ROM-ok érhetőek el, de lentebb a harmadik ponttól lesz lényeges, a kicsomagolás (hogy minden file-t látnod kell, ha tar akkor csak egyszer van csomagolva, ha tar.gz vagy tgz akkor az gzipelve is van, érdemes 7zip-el csinálni a kicsomagolást (Windows-on) mert az boldogul mindkettővel) és utána a flash-elés, és ahogy az utolsó képen látható a rádiógomb a clear all legyen,
ne a clear all and lock vagy a save data. A folyamat ha pillanatok alatt mondja, hogy kész akkor valszeg' nem volt kicsomagolva rendesen, nincsenek meg a flash image file-ok és a batch file-ok. Az nem jó úgy.Ha másik fastboot ROM-ot szednél le mert.. valamiért.. akkor [itt] megtalálod összeszedve a legtöbbnek a letöltési linkjét: http://en.miui.com/thread-1144337-1-1.html A fellelhető utolsó MIUI8.5 a V8.5.8.0.NCFMIED.(ez már Nougat de még MIUI8) vagy esetleg a MIUI8.2 V8.2.10.0.MCFMIDL (ami még Marshmallod de már MIUI8, nekem egyébként ez vált be a legjobban, azóta se csináltak ilyen jó ROM-ot csak ugye ezzel nincs security update..).
-
vipviform
senior tag
Ha telekomos vagy, akkor be kell lépni a netes alkalmazásba és meg kell nyitni a számla információt és ott van minden. Ha a másik kettőnél vagy, azt sajnos nem tudom, de valószínűleg ott is elérhetők az infók. A telón ezek nem elérhetők, hiszen szolgáltató függőek.A másik megoldás, hogy letöltöd az aktuális számládat, és ott minden benne van, és ha az sem megy akkor marad az ügyfélszolgálat...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Toth_Jani
őstag
Vagy mondjuk felrakod a Call Log Analytics nevű programot és összeadja neked 2 dátum között, vagy 1 3 6 12 hónapra, de kiírja az összes eddigi hívásod összesítését is, és azt is kivel mennyit beszéltél.
De természetesen több száz egyéb alkalmazás is tudja ugyanezt.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
[UPC oldala] > Így állítsd be > 3-as pont > Részletek > nézd végig
Pont nem látszik, hogy az EAP mód nálad mi (PEAP kell legyen) és szerintem az nálad nem PEAP mert kér CA certet és domain-t - nem kellene.Jótanács: felhasználási feltételeket olvasd el
III. A szolgáltatással kapcsolatos egyéb tudnivalók
"ugyanazon felhasználói névvel egyszerre legfeljebb 3 eszköz kapcsolódhat"
"Ugyanazon hozzáférési ponthoz (modemhez) egyszerre legfeljebb 5 eszköz kapcsolódhat."
"kínált maximális le- és feltöltési sebesség: 10/1 Mbit/sec"
"Garantált le- és feltöltési sebesség: 0/0 Mbit/sec"Valamint ha az adott UPC ConnectBox-ra már csatlakoztál a "sima" SSID-re akkor a Wi-Free-re nem fogsz tudni addig, amíg a ConnectBox-ot újra nem indítod (ezzel védve magad, hogy ne a saját ConnectBox-od Wi-Free-jét hanem (logikusan) a saját SSID-dat használd).
-
Folee
tag
A PEAP volt kiválasztva...
És akkor jöjjön a megoldás:
A CA tanúsítványnál a "Ne hitelesítse"-t kell választani és máris nem kér domaint. Nálam valamiért a "Rendszertanúsítvány használata" volt kijelölve.
Hogy erről a konkrét problémáról hol találok leírást, azt továbbra sem tudom. Kísérletezgettem és így jöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTC U11 - újra a szorítóban
- További aktív témák...
Állásajánlatok