Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medve75
csendes tag
válasz Kinsiinoo #7724 üzenetére
szia.felmentem e -stock ra de ott nem note 4 nek hanem 4x nek írják ami nekem kellene Qualcomm Snapdragon 625 és Adreno 506 al B20 at nem is írja pedig az
is kell nekem [link] itt pedig Mali-T880 MP4 szerepel B 20 al [link] Tehát nekem az kellene ami tudja B 20-at és Adreno 506 van benne pl:mert azt írtátok ez nem eszi annyira az akksit .Tudnál dobni egy linket nekem aami tutira jó ha megrendelem .Belezavarodtam eléggé.Köszönöm. -
Gloob
addikt
-
tsteve
senior tag
válasz Kinsiinoo #8291 üzenetére
a global-okon írják eddig a hibát más fórumokon is, az eu rom lehet hogy mentes tőle... sokféle ötlet van a fórumokon (pl. ipv4/ipv6 helyett ipv4 beállítás), s látszólag van is, ami segít, de csak egy ideig, s utána újra bizonytalan a hotspot az 1-es kártyahelyen, dns hibát írnak a csatlakozó eszközök...
nálam az esetek döntő többségében egyáltalán nem működik a hotspot, (global dev), de nagyritkán igen, ezért több hotspot ki-be kapcsolás és eszköz ujra csatlakozás dönti el egyedi esetben a kérdést, nem egyetlen teszt.... a 2-es kártyahely stabilnak tűnik, azzal semmi gond...
egyértelműen a miui9 óta van csak ez a gond a global rom-okon, azaz aug. 10 óta....
-
Tailor21
csendes tag
válasz Kinsiinoo #8606 üzenetére
Köszi az infót már nem egyszer át olvastam.
egyébként ami engem érdekel legalábbis a visszatelepítéshez az ez: idézem!Miflash letöltés: [link]
Xiaomi USB driver: [link]
Fastboot romok letöltési linkjei:
Mindig automatikusan a hivatalosan támogatott legfrissebb romok töltődnek le, turkálással lehet hogy találni újabbat is, de ez a Xiaomi által biztosított global letöltés.
Ezen az oldalon keressük ki a listából, Redmi Note 4 Qualcomm Global vagy Redmi Note 4X Global néven: [link]
(A direkt link nem működik, a linkelt oldalról kell indítani a letöltést.)
Recovery/OTA rom letöltés, a global romot kell tölteni, nem a kínait: [link]Tovább? Én mint laikus mit csináljak?? Elvégre nem én tettem tönkre a telefonom bocs! És sajnos nem vagyok kocka sem.
https://logout.hu/bejegyzes/upo/redmi_note_4_b20_jegyzetek.html
Ha rootolnom kell és minden egyéb fity f**** meg kell csinálnom, hogy vissza kerüljön a 8.2 és a GPS Normálisan működjön az az úgy mint egy navigáció.
Akkor holnap inkább eladóvá teszem!
Kezd el menni a türelmem. Nekem ez az egész írás kínai!Se egy videót nem találok semmi! Az meg nekem nem buli hogy tudatlanul itt neki álok.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Kinsiinoo #7618 üzenetére
szia
em megy a Google Camera, most hívom a 911-et!!!
Mielőtt kihívod, győződj meg róla, hogy a Camera2 Api-d engedélyezve van.
Ezt megteheted a megfelelő sor beírásával a build.prop fájlba persist.camera.HAL3.enabled=1. (Csúnya mód)
Amennyiben systemless módon nyomja valaki (Magisk, Systemless SU) akkor a megfelelő módon nem kell a rendszer módosítania, itt Magisk esetén UPO modulja a megfelelő megoldás.Ezt megteheted a megfelelő sor beírásával a build.prop fájlba persist.camera.HAL3.enabled=1. (Csúnya mód)sított Google Camerara van szükséged amit itt beszerezhetsz.
ezt hol találom ? pc-n kell átírni ? -
pinnacle
nagyúr
válasz Kinsiinoo #9650 üzenetére
Milyen ajánlott üzletben lehet olcsóbban kapni? Biztosítást is kötnék. Lehet az MM-es is B20-as, mert a tesztben Snapdragon 625-os a B20-as. Vagy ez milyen verzió lehet, nem a Global?
Gyári szoftverrel akkor ezek szerint nincs gond, vagy senki sem használ ilyet. GSMArena-nál az átlag alatti füllhallagatós hangminőséget kifogásolták. Ez valós probléma vagy csak valami egyedi eset lehet?
-
pinnacle
nagyúr
válasz Kinsiinoo #9663 üzenetére
Komáromi Attilának megadnád az elérhetőségét? Megkérdezem nála mennyibe kerül.
Pakliman úgy tudom, pont az a jó/rossz a MIUI-ban, hogy mindent a legapróbb részletig be lehet állítani benne. Mondjuk az értesítések engedélyezése, nem egy lépés.
-
borzosmorzi
tag
válasz Kinsiinoo #15919 üzenetére
Bocsi, mobil nézetben vagyok, így egyből nem láttam a leírást és nem böktem az avatarodra. De gondolhattam volna, hogy EU romon vagy, mivel stabilon és Global dev-en nem említenéd a Gapps-ot. Azt hittem hogy a fő fiók alatt gmail-es címedet érted. Szóval amit írtam, a te esetedben nem mérvadó, mert nem azonos romot használunk.
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz Kinsiinoo #23830 üzenetére
Az furcsa, mert a hétvégén vettem fel egy kb. 2 perces videót egy motor beindításáról. Amikor beindult, utána nagyjából fél perc múlva elkezdte kiszűrni a motorzajt, és fokozatosan leromlott a videó hangja olyan 8bites szintetizátor hanggá ami a vödörből szólt kb...
Ez normális? Csak mert az elején tök jól szólt a motor...Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest