- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Nekem bebuggolt egy reggeli ébresztő rajta és nem tudom hogy lehetne kikapcsolni...
más már használta, de nem lehetett kikapcsolni és őt is ébresztette.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben pántja hozzá? Női kézre kéne valami, ami nem szilikon, mert nem bírja a bőre. Akár rózsaszín is lehet, a többit privátban.
Köszi. -
-
Nestor16
senior tag
Üdv Uraim!
Ma megjött az én Bandem is, már pár hete olvasom a topikot kisebb kihagyásokkal, szóval legalább pár száz hsz-t már elolvastam, nem is értettem meg jó párat, mert ez a sok firmware verzió, app verzió stb nem volt egyértelmű, de tudtam, hogy nem lesz olyan bonyolult ha megjön, főleg mert akkor szerzek gyakorlati tapasztalatot. És valóban tök jó, egyszerűen használható.
Átnéztem, hogy eredetit küldtek-e, majd kerestem rá appot. Az is fontos volt, hogy fehér ledest kezelje, mert ilyet kaptam. (A magyar verziót emiatt inkább hanyagoltam.)
Az MiFit-et tettem fel elsőnek, mivel csak az a hivatalos app hozzá (bár az értékelése miatt először nem voltam biztos benne). Amit ez az app tud az szerintem nekem elég is lesz, ha jól működik.
De azért van ami még nem tiszta. Nekem a firmware verziószámom: 5.15.7.29, szóval ez mi is?
Note 2-vel használom és szuper eddig a zárfeloldás is. Azt hittem több macera lesz vele, mivel itt a fórumon olvastam többeknél is, hogy nem megy az értesítés stb. De eddig remekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest