- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Engem addig tudott felébreszteni, amíg meg nem szoktam, hogy akár álmomban lecsapom a francba.. rezzen kettőt, ráütök/megrázom a csuklóm, abbahagyja, aztán alszom tovább.. 5 percenként van beállítva a három ébresztési időpont, a legutolsó az intelligens ébresztésre, így valahogy felvergődök.. Eleinte tényleg "megrázó", meg még a könyökömben is éreztem, hogy rezeg. Ma már szorosabbra veszem estére, de még pluszban az utolsó időpont utánra be van lőve a telefonra is egy ébresztés..
Persze az sem mindegy, hogy 3 órát sikerül aludni éjjel, vagy 9-et.. Nyilván 9 után előbb felkelek rá, 3 után meg még százszor visszaalszom. De átlagos 7-8 óra alvás után is képes vagyok elaludni a rezgések után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest