- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
oh.gergely
újonc
Örülök neki, hogy sikerül az építő beszélgetés felé terelni a témát.
Igazad lehet abban, hogy igazából mivel egy routerről beszélgetünk, ezért beüzemelés után tényleg lényegtelen a többi funkció. A lokalizáció számomra inkább a kezdetben okozott nehézségeket, mert az összes eszközzel manuálisan kellett átállni egyik routerről a másikra. Miért érdekel annyira az openwrt? Mi az ami jelen esetben tudna pluszt nyújtani?
-
oh.gergely
újonc
Sziasztok!
Mai nap folyamán sikerült beszerezni egy AX3600-as routert. Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, eddig egy Asus RT-AC52U routert használtam, amivel folyamatosan problémáim voltak az okosotthon eszközeimmel. Ez a masina viszont Wifi hálózaton hozza azt a sebességet, amit a korábbi produkálni sem tudott jelerősség hiányában. Szóval az elégedettségem maximális, de a kisördög még is ott bújkál, hogy jó lenne átmókolni a szoftvert Global verzióra. tudtok erről már valamit? Lesz hozzá, megoldható a szoftver csere?
Pár HSZ-re reagálva, sokaknak azért nem megy a gyors keresés és hozzáadás Mi Home appban, mert más szerveren vannak az eszközök. Nekem kivétel nélkül Global verziós cuccaim vannak itthon és ugyanez a problémám. Persze ha átállítanék mindent kínaira akkor gondolom működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest