Hirdetés
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na gyorsan össze is kapcsoltam őket, második router bedug és 30 másodpercig benyomva tartott reset gombbal nagy reset, ekkor kezdett az alsó kék led villogni, gombot elengedtem, routert leraktam, átjöttem a másik szobába a géphez, router konfig felületén rányomtam, hogy mesh keresés:
Kb 10 másodperc alatt meg is találta:
Elszöszölt vele 2-3 percet:
Majd készen volt:Kivittem a fürdőszobába a második routert, kád szélén mértem a telefonnal egyet, wifi jel szempontjából nálam ott a legrosszabb a kapcsolat, mindössze 86Mbit-es linksebesség, és 50-60Mbit mérhető sebesség van:
miután odakerült a mesh router, 576Mbit lett a linksebesség, és 200Mbit fölötti a mérhető sebesség!
Ja, és a második meg a hamradik meshbe kötött router lan portjai is használhatóak, nem csak a wifi rész, azaz egy emelettel feljebb fúrkálás nélkül tudsz kábeles lan kapcsolatot kialakítani, de ha akarod, a szomszédnál is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest