- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na gyorsan össze is kapcsoltam őket, második router bedug és 30 másodpercig benyomva tartott reset gombbal nagy reset, ekkor kezdett az alsó kék led villogni, gombot elengedtem, routert leraktam, átjöttem a másik szobába a géphez, router konfig felületén rányomtam, hogy mesh keresés:
Kb 10 másodperc alatt meg is találta:
Elszöszölt vele 2-3 percet:
Majd készen volt:Kivittem a fürdőszobába a második routert, kád szélén mértem a telefonnal egyet, wifi jel szempontjából nálam ott a legrosszabb a kapcsolat, mindössze 86Mbit-es linksebesség, és 50-60Mbit mérhető sebesség van:
miután odakerült a mesh router, 576Mbit lett a linksebesség, és 200Mbit fölötti a mérhető sebesség!
Ja, és a második meg a hamradik meshbe kötött router lan portjai is használhatóak, nem csak a wifi rész, azaz egy emelettel feljebb fúrkálás nélkül tudsz kábeles lan kapcsolatot kialakítani, de ha akarod, a szomszédnál is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest