- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano42
aktív tag
válasz
xabolcs #5905 üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyesmi, hisz a kek csik kb instant lefutott, mig a xiaomi rom esteben latszott, hogy tortenik valami, es tenyleg, tortent is. Csak azert remeltem, hogy ha mar openwrt van rajta akkor mukodik az ujabb openwrt bin mert qrvara uncsi az osszes STOK izet kicserelni. Na de szerencsere nem oli meg az ember a routert gyakran. Apropo, mi a velemenyed a WRX36-rol? Euban ha jol latom meg nem lehet kapni, de a lenyeges elonye, hogy van usb-je es nas-kent is lehet hasznalni, ami nagyon vonzo hisz egy osregi zyxel nasom van amire qvazi mar nem elerheto semmi custom... a gyarival a regi samba inkabb nyug. Szerencsere a tv androidos, igy a NSA egy kodival meg mukodik, torrentek kipipalva egyelore.
Apropo, most latom, hogy az opkg update jelez egy firmware updatet, bar a sysupgrade szerint minden naprakesz. Merjem frissiteni? ath11k-firmware-ipq8074 2023-03-31-a039049a-1 » 2023-06-02-210d1a72-1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged