Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
öröm olvasni, hogy így vágjátok a témát.
sajnos a sebesség visszahullott ismét 500 megabitről 90 megabitre. Szóval mégsem az átalakító volt a ludas, vsak tovább bírta... megoldás kell mindenképpen.nincs az 1.1.15-nél újabb firmware ? de ugye tavaly óta ez van fent, szóval én is kizárnám a szoftveres gondot.
holnap megkérdezem haverom, milyen adapter járt az AC2350-eséhez.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
zacci
aktív tag
Kicsit tevedesben elsz. 5-12v-os 2-3A-es Mean well tapot mar kapsz 5-6e-ert. Orvosi tapot minimalis felarert adnak. Ez kozel sem Bently kategoria, csak egy minimum szint, ami a megbizhatosagot, minoseget illeti. Nekem nem gond radobni azt a plusz 2-3e-ret egy normalis tapert. Ezert is vettem Mean well-t az asztali labor tapegysegbe. Zongorazni lehetett a kulonbseget mind osszeszereles, mind pedig minoseg teren a kinai tapokhoz kepest. Es nem kerult 2x annyiba.. Egyszeruen minosegibb alkatreszekbol van osszerakva. Ennyi. Aki meg lecsereli a gyari Xiaomi tapot egy 2e ft-os ipari hulladekra, az meg is erdemli De TE olyan dzsunka tapot veszel 2e-ert amilyet akarsz. Hal istennek nem nalam fog uzemelni, hanem nalad Es reszemrol ezzel a tema lezarva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest