Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz ImACeltic #2253 üzenetére
Ami engem felidegesített, hogy-
-sokszor varhatok, ha valamit engedélyeznék, vagy letiltanák, várjak 10 masodpercet(nem Tudom minél jött elő, talán, hogy valamitől ne vehesse el egy idő után a jogokat) ,
-hogy két reszre van osztva a lehúzhato panel, de vagy fel kell pöckölnöm, hogy lehuzzam a másikat, vagy oldalra suhintaom, ami nekem nem tetszik, szerintem hülyeség
A HyperOS még annyira nem lett használva, mert csak 2. Telefon a 13t pro. -
Sztyepadzso
őstag
válasz ImACeltic #2248 üzenetére
Igen, nagyjából, de,
szerintem nem fog tetszeni a MIUI/HyperOS a OneUI után. Mondom ezt úhy, hogy én
2019/10 óta Egy Huawei P30 Prot használok(EMUI), és a szerződés megújításakor kaptam egy A52s 5G-t, 2022ben, ami, mint melléktelefon volt használva, és egy ideig mint főtelefon is(most unokaöcsémnél van), majd ezután 2024/02-ban beüzemeltem egy 13T Pro-t fő telefonként, és akkuidőben, menüben abszolut nem vagyok megelégedve vele(előbbiről írtam többször is itt), használtam pár hétig, míg a P30 Pro szervízben volt, de visszatértem a P30 Pro-ra. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz ImACeltic #2246 üzenetére
Az A52-ről nem tudok véleményt írni. A 13T Pro-ról igen.. Tömören egy nagyon jó, szerethető telefon. A 120 w-os töltés, a rendszer gyorsasága, kezelhetősége, a kijelző és a a fotók/videók minősége mind hozza a közép-felső kategória szintjét. Nekem egyszer sem sikerült megakasztanom. A 12/512GB-os háttértár is a felső kategória felé hajlik. Nem tudom a Samsunghoz milyen tartozékok voltak, de itt alap a 120 w-os gyorstöltő és a szilikon tok, valamint a kijelzővédő fólia is.
A fotókról annyit, hogy bár nekem a sima 13T képkezelése jobban tetszik, de most agyalok, hogy visszacseréljem a Samsung S23 Ultra telefonomat, mert a Xiaomi 13T/13T Pro képi világa jobban bejön.
Amúgy ha nem fontos a nagy energiaigényű játék, a 4K videók szerkesztése és a 120 w-os töltés, 4K60 fps ésaa 4K videózásban a látószög váltás, akkor én egy sima 13T-t vennék, bár már olyan kicsi a differencia árban, hogy hosszú távon a 13T Pro jobban megéri neked.
Ami nekem hiányozna(bár gondolom az az A52-ben sincsen) a zoom kamera..
Tegnap voltam a Media marktban, ott egy faszinak ugyan ezeket mondtam el, mert láttam, hogy vacillál, meg ismerkedik a Xiaomi telefonokkalHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest