- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #886 üzenetére
+1 a kameravédő típusra. Mind a 4 telefonon ilyesmi fajta van. Lyukas mind, a kameralencsék nálam szabadon vannak, hogy a minőséget ne befolyásolja.
-
max1965
tag
válasz
Én is ezt használom. Spigen tok, meg ez, teljesen rendben van. Létezik "led villanó"-t kihagyó üveg, de akkor még mindig ott van a kamerát takaró rész. Az meg ront(hat)ja a képminőséget. Nem kell az nekünk. Amig nem jött meg ez a fém takaró, addig ezt a méhsejtes tokot használtam, mert herótom volt a csupasz kamerától.
-
Cunaja
addikt
válasz
Ami a legjobb benne, hogy felrakáskor lehet igazítani.
Nem szabad megnyomni és akkor a lencséket pontosan betudod lőni a vakuval. Jöhet a kép, mindhárom lencsével és vakuval. Ha tökéletes, hozzá lehet nyomni. Nagyon tetszik nekem.
Azért, csak nyugodtabban teszem le bárhová a telefont, illetve a zárható kamare lencsés tokban sem félek, hogy a fedél és a kamera közé bekerülö kavics vagy valami, megkarcolja a lencsék elött az üveget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest