- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walle
lelkes újonc
Szia!
Van, hogy néha félre fókuszál, főleg este, de szerintem ez minden telefonnál előfordul, ha kicsi a beengedett fény, másodjára általában sikerül eltalálni.
A makrot eddig sokat nem használtam, néha próbálgattam, ott nekem érzésre gyors volt a fókusz. Egyébként egy ismerősömnek pont iPhone van, sima 14es és csináltunk fotós összehasonlítást, szerintem ez kenterbe veri, de ez szubjektív vélemény.
-
Atomgeszi
nagyúr
iPhone 11 pro-ról Xiaomi 13pro-ra váltani kb annyi, mint amikor én Mi5-ről váltottam Mi9-re.
Az elképzelésed a szélességgel teljesen helytálló. Ez a 74-75 mm szélesség még pont jó és teljesen magabiztosan használható egy kézzel.
Kb 1 hét alatt meg lehet szokni. Azóta minden kisebb telefon furcsa.Fogtam múltkor egy iphone SE-t, hát azt se tudtam hogy fogjam, hogy ne essen ki a kezemből.
A kezelhetőség meg semennyire sem ment.
Próbálj meg kartonapírból ekkora méretet kivágni, aztán mikor már kezedben lesz a telefon, talán kevésbé lesz furcsa.
[Ezen az oldalon könnyen össze tudod hasonlítani a méreteket]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest