- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Gratulálok!
Ne tedd Off-ba a 13-at. Itt nagyon sokan kíváncsiak a véleményedre és nyugodtan írd meg a tapasztalatokat off nélkül.
Annyit kérek, hogy mindig jelezd, a 13-ról van szó, pl. 13-as, vagy sima 13.
Sokan még nem tudják eldönteni, melyiket vegyék.
Most te vagy a tesztelő.
Remélem ma hívnak a Pro miatt. -
Aryon87
félisten
Ez igaz. De most így az elején még belefér, elvégre a telefonról van szó és nem a rinyáról és egyébb negatívumról ami itt megy napok óta.
Klaya: Nekem még egyszer se kellett aktiválnom a sim kártyát. Max abban az esetben, haa Mi fiókot aktviváltam. Xiaomi 12X-be is betettem a kártyát, végigtoltam az első bekapcsolási hülyeséget, ahol a reklámokra vonatkozó résznél kivettem a kis csúszkát, hogy nem kérem a reklámokat és lám, egy reklámom sincs. És nem is repkednek az sms-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged