- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Megpróbálok sorrendben válaszolni.
Nem verem az asztalt, kérdeztem, hogy ennyiért is kapunk e reklámot, vagy ezen az áron már eltekintünk tőle. Nem szaroztam a készüléket.
Miui14 sem érdekel mélyrehatóbban, nem nagyon töröltem még gyári alkalmazást sem emlékeim szerint.
Nem utálom sem a miui-t, sem a gyártót.Van tőlük 2 tökéletes routerem, állóporszívóm és még ami nem ugrik be. Nagyon régóta van Xiaomi telefonom, annyira megszerettem, hogy ragaszkodtam a márkához. Jelenleg is csak ez van a családban. És hogy miért merült ez fel bennem? Jó darabig kikapcsolható volt a különböző appokban és miuiban, nem is láttam sokáig. Aztán egyszer visszamászott két frissítéssel. Az egyikben ismét ki lehetett kapcsolni, a tisztítóban is annak jelzi, de folyamatosan nyomják a tisztítás végeztével. Szóval igen, gusztustalannak tartom, végül is nem ingyenes készülék. Szóval tele van téves megállapításokkal a hsz-od.Bocsánat, és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged