- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi most egyébként a feleségemmel egyszerre vettünk telefont. Ő egy S23-at választott, mert kisebb volt a Xiaomi 13-nál és krém színben megtetszett neki. Én ugye a 13-at hoztam haza. Én Mi 8-ról, ő P20 Lite-ról váltott. Ma egész nap ment a nyomkodás ismerkedett a One Ui-val, települtek a frissítések. Majd 1-2 óra múlva jöttek a kérdések, nem jönnek meg a Messenger üzenetek, oké ismertem a dolgot beállítottam, majd "miért megy a Google Play áruház frissítése 40 perce" ... Beragadt fent az értesítési sávon, újraindítás megoldotta. Közben én is állítgattam a telefont, Miui 12 után olyan nagy meglepetések nem voltak a 14-ben. Persze Messenger itt sem ment elsőre...beállítottam.
Közben azon gondolkodtam, hogy nem értem ezt a valamilyen irányba ennyire elvakultan való gyártó ellenességet, vagy egy gyártó melletti fanatikus kiállást. Én az autóiparból jövök, itt is ugyan ez van.
Szerintem ezek a termékek, ahogy az autógyártásban is, szinte ugyanazokból az alkatrészekből, ugyanattól a beszállítótól összerakott termékek. Egyszer az egyiknek sikerül jobban, van jobb szériája, egyszer a másiknak. Én annak idején pont Samsung Galaxy Alpha-ról váltottam a Mi 8-ra, ég és föld volt, akkor azt mondtam ide Samsung soha nem teheti be a lábát. De most látom, hogy az S23 egy jól sikerült darab lett. Persze tele kinai/taiwani alkatrészekkel. Ezért nem értem amikor valaki kínaizza a Xiaomit...hát a másik is az :D
A lényeg, hogy mindegyikben van hiba, mindegyik van jobb és rosszabb oldala, de egyértelműen azt mondani, hogy ez vagy az a jobb és kész, azt nem lehet. Szerintem.
Na bocsánat a hosszú eszmefuttatásért, csak kikívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest