Aktív témák

• Games

csendes tag

Láttam a keresőbe , hogy ilyen Topic még nincs hát most lesz....
    Az XG házak kezdenek előretörni! itt pedig 2 házat fogunk majd bemutatni teszt.. tapasztolatok minden ami csak XG ház..

XG HÁZAk

XG SideWindeR 2: [kb.. 22 ezer forint]
    [kép]

Egyedi számítógépház
    Tükröződő fényezés, egyedi oldallap, plexi oldalablak, megnövelt előlapi levegő áramlás

Piros, fekete és ezüst színben

ATX szabvány
    5.25'' hely: 4
    3.5'' hely: 1
    3.5'' hely (belső): 2
    USB, FireWire, Audio
    1*80mm-es előlapi ventilátor beszerelve, kék LED-es
    Csavarmentes PCI rögzítő helyek
    Méretek: 462x216x429mm

Képek a Házról:

A gép kikapcsolva:
    [kép]

A gép bekapcsolva
    [kép]

[kép]

A gép előlről:
    [kép]

A gép oldalról:
    [kép]

A gép belseje:
    [kép]
    [kép]

A teszt:
    Első versenyzőnk ugyan kapható citromsárgába,pirosba,kékbe,de én inkább a feketéhez ragaszkodtam..Érdekessége, hogy 0,6 mm vastagságú acéllemezből készült,dizájnos műanyag elő- és oldallapja miatt leginkább egy sportautóra emlékeztet.Jól kiemelt szemközti és oldalsó légbeömlők igen jó szellőzést tesznek lehetővé..A bal oldalon egyébként egy plexi oldallapot találunk, mely nem enged teljes bepillantást a gépház belsejébe, különálló ferde mintákon kukucskálhatunk be éjszaka néz ki a legjobban, hála a kék ventilátornak.A kihajtható előlap mögött USb, FireWire és igen hasznos audiokivezetéseket lehet találni.Összesen négy darab merevlemezt szerelhetünk bele, illetve két gyárilag kialakított ventilátornak van hely benne, amiből egy 80mm-eset beépítve kapunk.A szellőzés jól megoldott, a légbeömlőknek hála, de mindenképpen érdemes egy hátsó 120mm-es ventilátort beleépíteni, hogy kirántsa a forró levegőt belülről.
    Nemsokára az XG VIPER is sorra fog kerülni...

Aktív témák

Hirdetés