Keresés

Aktív témák

• Games

csendes tag

válasz PPeter #13 üzenetére

külföldön állítólag ez a gép nagyon fogy.. magyarországon nem fog fogyni az tuti de....
    nem árt letesztelni azért..

A gépről vélemyén van sok--- XD
    külfölfön legalábbis ez egy ''táltos ház''

[Szerkesztve]

• Games

csendes tag

Szerintem ezek a képek úgy jók ahogy vannak nem kell kicsinyiteni

''ez van ezt kell szeretni'' XD

• Games

csendes tag

Xg ház:

A Vipera szemei
    [kép]
    -Azért szerintem nem oylan rossz ház a Viper az még elmegy....
    visszatérve a sidewinder 2-re ami egy sport kocsira emlékeztet.. szinte mindenkinek ez jut az eszébe vagy autobotokra hát mind1...

[Szerkesztve]

• Games

csendes tag

XG VIPER ház [remélem ez jobban tetszik majd..]
    [kép]
    Adatok:
    Teljes alumínium ház

Tükröződő fényezés, egyedi oldallap, plexi oldalablak, megnövelt előlapi levegő áramlás

LCD kijelző: Idő, hőmérséklet, ventilátorok

Hely:

5.25'' hely: 4
    3.5'' hely: 2
    3.5'' hely (belső): 4

Kivezetés:

USB, FireWire, Audio

Ventillátor:

1*80mm-es előlapi ventilátor az előlapon és 1*120mm-es ventilátor a hátlapon

Csavarmentes PCI rögzítő helyek
    Méretek: 540x260x420mm

Kapható színek: Fekete,piros ezüst

Piros, Képek teszt[majd később]

Képek:
    A gép Kijelzője:

[kép]

Kinyitva:

[kép]

[kép]

Usb:
    [kép]

A gép belülről:
    [kép]

[kép]

A gép Oldalről:
    [kép]

[kép]

[kép]

Ventilátor:
    [kép]

És a várva várt teszt:

A vipera némileg nagyobb mint a SideWinder 2, így akár komolyabb SLI vagy Crossfire rendszerek építésére is ideálisabb választás lehet. Valamivel több merevlemezt szerelhetünk bele, összesen hatot, míg optikai olvasóból akár négyet is elnyel. A szerelése viszonylag könnyű, a PCI helyeknél példáúl csavar nélkül is rögzíthetjük a kártyákat. A szellőzéssel sem lehet probléma, a levegő mozgatásáért egy 80mm-es első és egy 120mm-es hátsó ventilátor a felelős-ezt a csomag tartalmazza. Az ütős dizájn []Remélhetőleg az is lesz[] még nem szóltam, nappal is egy brutális ragadozóra emlékeztet a tülröződő fényezésű ház, de éjjel elővillannak a vipera szemei is. Ehhez még hozzátartozik az előlapon található LCD-képernyő, melyről olyan fontos információkat olvashatunk le mint példáúl a ventilátorok fordulatszáma vagy az idő és a dátum. Mivel teljesen aluminium házról van szó, nem meglepő az igen magas ár, mely 35900 forint körül mozog. Ennél lényegesebb olcsóbb a ShideWinder 2 amely 22000Forintba kerül.

[Szerkesztve]

• Games

csendes tag

Láttam a keresőbe , hogy ilyen Topic még nincs hát most lesz....
    Az XG házak kezdenek előretörni! itt pedig 2 házat fogunk majd bemutatni teszt.. tapasztolatok minden ami csak XG ház..

XG HÁZAk

XG SideWindeR 2: [kb.. 22 ezer forint]
    [kép]

Egyedi számítógépház
    Tükröződő fényezés, egyedi oldallap, plexi oldalablak, megnövelt előlapi levegő áramlás

Piros, fekete és ezüst színben

ATX szabvány
    5.25'' hely: 4
    3.5'' hely: 1
    3.5'' hely (belső): 2
    USB, FireWire, Audio
    1*80mm-es előlapi ventilátor beszerelve, kék LED-es
    Csavarmentes PCI rögzítő helyek
    Méretek: 462x216x429mm

Képek a Házról:

A gép kikapcsolva:
    [kép]

A gép bekapcsolva
    [kép]

[kép]

A gép előlről:
    [kép]

A gép oldalról:
    [kép]

A gép belseje:
    [kép]
    [kép]

A teszt:
    Első versenyzőnk ugyan kapható citromsárgába,pirosba,kékbe,de én inkább a feketéhez ragaszkodtam..Érdekessége, hogy 0,6 mm vastagságú acéllemezből készült,dizájnos műanyag elő- és oldallapja miatt leginkább egy sportautóra emlékeztet.Jól kiemelt szemközti és oldalsó légbeömlők igen jó szellőzést tesznek lehetővé..A bal oldalon egyébként egy plexi oldallapot találunk, mely nem enged teljes bepillantást a gépház belsejébe, különálló ferde mintákon kukucskálhatunk be éjszaka néz ki a legjobban, hála a kék ventilátornak.A kihajtható előlap mögött USb, FireWire és igen hasznos audiokivezetéseket lehet találni.Összesen négy darab merevlemezt szerelhetünk bele, illetve két gyárilag kialakított ventilátornak van hely benne, amiből egy 80mm-eset beépítve kapunk.A szellőzés jól megoldott, a légbeömlőknek hála, de mindenképpen érdemes egy hátsó 120mm-es ventilátort beleépíteni, hogy kirántsa a forró levegőt belülről.
    Nemsokára az XG VIPER is sorra fog kerülni...

Aktív témák

Hirdetés