Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kifogytam a szerkesztési időből ...
A Xeroxos Driver felhozta ezt ...
Itt ugye csak két választási lehetőség van, és az egyiknél írja is ,hogy csak akkor ha nem USB -s ...
A Windows 7 Update -en lévő driver azt nem tökölt , most már tudom, hogy eleve csak onnan kellett volna leszedni ...
Na a kérdés, az LPT 1 port maradjon vagy legyen törölve ?
-
törölt tag
No nálam az lehetett a gond hogy amikor rápakoltam az USB-re a Windows 7 érzékelte, csak hibát jelzett, hogy nem ismerhető fel az eszköz ...
Na most ez így oké , hogy van egy LPT1 ? Ami amúgy a gépemen nincs is :-)
Akkor kellett volna piszkálnom... de érdekes, mert ahogy felpakoltam a drivert meg ment.
Szóval én ez a Printer port dolgot nem vágom
-
törölt tag
Helló !
Bocsi, de kifejezetten Xerox Phaser otthoni szériás lezernyomtatós topicot nem találtam .
Ma megérkezett a második Xerox laser nyomtatóm. Eddig 3117 volt. Most 3140 lett
Nem a driver CD -ről teleítettem, hanem letöltöttam a legfrisebb rivert a Xerox -tól. Ami érdekes az az , hogy miután kicsomagolja magát felhozza a Windows 7 varázslót, ahol lehet választani a hálózati meg nem hálózati közül. Az mióta trend, hogy USB -s nyomtatót LPT 1- ként azonosít be ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Eladó HP438N multifunkciós nyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő