Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Szerintem azóta már tudod a választ, sőt lehet már profi XCOM játékossá váltál, de azért leírom.

Építeni kell műholdkapcsolatot (Satellite Uplink) későbbiekben akár Satellite Nexus-t is letehetünk. Törekedjünk a szomszédsági bónuszok kihasználására. Persze a pénznek, mérnököknek, nyersanyagoknak rendelkezésre kell állniuk, úgyhogy ennek fényében tervezzük meg az építkezést.Műholdakból is érdemes betárazni, már előre gyártani pár db-ot, mert 20 nap míg elkészülnek, tehát ha hirtelen kéne, akkor nem tudjuk bevetni, így elcsúszunk vele. Én is elkövettem az elején azt a hibát, hogy rendszertelenül lőttem fel a műholdakat. Épp elkészült egy már lőttem is fel, akár alacsony pánik szintnél is. Pedig ezt úgy kell használni, mint a lázcsillapítót, ha láz van bevetni. Hó vége felé érdemes fellőni őket (ha éppen nincs gáz), értékelés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest