Hirdetés
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Jó lenne, ha lehetne amolyan feketén feketével írni a sok spoiler miatt... de talán aki idejön a végére pörget annak mindegy?
spoiler alert
A zűrfájtokról, nem muszáj mindet megnyerni. Másrészről észrevettem, hogy bizony igyekezni kell gyúrni elég hamar a firestormra, meg a fegyverekre - én pl tettem lézerfegyvereket a ceptorokra, és igyekeztem a segítő cuccokat is legyártani, a dodge talán a legfontosabb (amikor kevéds pénzem volt akkor minimum 1-1 volt belőlük egyszerre). Később főleg ha pl észak-amerikát választottad akkor elég könnyű 2 ceptort tartani mindenhol (az a 20 pénz azért elég kevés), 2 már majd mindent le tud lőni.
-
bencze
senior tag
Normalon minden elég könnyű, classic+ -on minden nehezebb, de jó tervezéssel lehet pánikot menedzselni - 1-2-3 ország kiléphet, belefér, főleg ha a jókat igyekszel megtartani (usa, oroszország, afrika). Mivel azt mondod könnyű a harc gondolom normalon játszol, pedig szerintem ott is lehet katonát veszíteni, igaz nehezebb (ott nem tudom, lehet-e országot veszíteni ha nem rontod el).
Az aimmel nekem nincs különösebb bajom - fedezék-, skill-, fegyver- és távolságfüggő. Azért 4 befolyásolható tényező van, plusz a scope ötödiknek. Lehet a randomot szidni de azalienek extra aimjét leszámítva (ami bizony fájdalmas) a rendszer elég kiszámíthatóan működik. Legalábbis normalon az esetek többségében menedzselhető a dolog, ha kiszámolod mit csinálsz (számítasz a missekre).
Van olyan érzésem néha, hogy kapok aim bónuszt normalon, nem tudom, tényleg így van-e. De a katonák többnyire példásan jól lőnek, a colonel sniperem szerintem eddig kb 5 lövést misselt összesen... classicon reálisabbnak tűnik a saját aim. Csak ne lenne az ellenfélnek bónusza... meg a 4 hp is fájdalmas...Minden hó vége előtt kell fellőni a szateliteket, mondjuk 1-2 nappal a council meeting előtt, akkor oda lövöd fel ahová muszáj (5-ös pánik) ill. a többit ahová lehet (sok pénz, bónusz).
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest