Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Ha nem gyúrsz rá már a legelejétol muholdakra és mérnokokre akkor véged van. Csalóka a sok opció amit a játék mutat mert igazából nincs más választásod. Ha pl. alapból nem jó helyeken lovod fel a muholdakat (én tudósokat és sok pénzt akartam, ezért egy kontinenst pécéztem ki) akkor ropi van mert nem lesz pénz csak pánikolás.
Harcokban szintén azt utáltam hogy overwatch módban kell araszolgatni elore (baromi idoigényes és unalmas) kulonben túl sok múlik a szerencsén és bedarál az ellen. Más taktikai elem meg nincs benne. Fedezék sincs, csak %-os véletlenszeru változó, tehát nem azon múlik a csata kimenetele hogy milyen jó a stratégiád hanem hogy mekkora a szerencséd. A katonák simán mellélonek fél méterrol (lol? ezt meg honnan szedték), csak oda célozhatsz ahol látsz ellent stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest