Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Na látod én még túlságosan az apró részletekre figyelek énem veszek észre ilyen egyértelmű dolgot hogy dèl amerika csak két ország.

De amúgy megvan. Egyszer visszatöltöttem és jól jött hogy néha elfelejtek menteni szóval most az van hogy még semmit nem buktam.
Élvezni élvezem a játékot rendesen!
Fantasztikus hogy ennyi scriptelt kis átvezető meg sokszor látott mapok ellenére is teljesen leköt.Na most az orszàgok csak hónap végén tudnak kilépni ugye? Tehát akkor tökmind1 hogy mekkora a pánik ha hó végén tudok műholdat lőni.
Meg ez a baj még. Ti már kivülről tudjátok ninől mit lehet fejleszteni meg mik a story nagyobb mozzanatai.
Én most megint ott vagyok hogy még idegent kell elfogni.
Viszont mèg nem olyan jó a csapat hogy a bàzist támadjan szóval ha be is adja azt, mèg várni fogok vele.Satelitem a játék eleje óta mindig van pluszba 3-4. Most engineer kell hogy uplink-et tudjak építeni ugyh épitem a workshop-okat.
Két thermo generátor már van meg lassan jön az elirium szal árammal legslább nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Magisk
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Háztartási gépek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest