Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

válasz emmm #1155 üzenetére

Augusztus vége/szeptember eleje.

Úgy döntöttem, mégse kell a defensive mátrix, így csináltam egy visszatöltést. Pont nem tudtam volna mindent letenni, vagy energiám/elég contact helyem nem lett volna.
    Szóval, már 700 a havi bevétel, intel több száz van, 1 Psi katona már fullos és lassan minden ember maxos. Lassabban megy a fejlődés a katonáknál. Sokszor sérülnek (2-3 sérült szinte mindig akad), így van jó 10 emberem, aki folyamatosan fejlődött. Már 13 szektor megvan, 4 kontinens bónusz is van. Összességében jól állok, nincs már mit fejleszteni, így jöhet a fő küldetésszál mellett a DLC-k küldetése is (Shen tornya, meg az első Alien queen), készen állok rá. :)
    Ami nagyon durva lett ezen a nehézségi fokon, az a crysalid. Rengeteget tud mozogni, majdnem 2x annyit, mint normál fokon! És ezt akkor is teszi, mikor körön belül észreveszed, és elindul. Több a HP-ja is, tehát 1 sniper lövéssel csak nagyon mákosan lehet kinyírni. Legutóbb egyszerre 5-en támadtak 1 körben, 3 meghalt, 2 meg is sebesítette 2 katonámat, és persze poisonedek lettek. Pont nem volt egy ép specialom se, újra kellett kezdenem az egészet emiatt, mert meghaltak a pálya végére a méregtől!

Új hozzászólás Aktív témák