Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AI
tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
AI
tag
-
Cathfaern
nagyúr

Nos X-Box ügyben annyira nem vagyok otthon, így csak a következőket tudom mondani:
Attól hogy chippelt a gép, s rádugta netre maga a gép nem mehetett tönkre (hardverileg). Viszont az biztos, hogy másolt játékkal (chippel) nem lehet online játszani, mivel ezt ellenőrzi a szerver.
Hogy konkrétan hogy lehet rákötni netre: sajnos X-Box hiányában ezt nem tudom, de a mostani 576 Konzolban (2005. januári szám) épp volt erről egy leírás. Ha gondolod bescannelem, s elküldöm. -
AI
tag
Cathfaern, látom online vagy, idejöhetnél és megmondhatnád a frankót, hogy is van ez a dolog?
-
AI
tag
Leírom a sztorimat, hátha segít: egy haver vett egy chippelt xbox-ot, újat. A fickó aki eladta neki (egyébként nagyüzemben foglalkozik ezzel) azt mondta neki, hogy ne csatlakozzon vele netre, mert tönkremehet a kütyü. A haver ennek ellenére felment xbox live-ra, a gép azon nyomban kifingott és alaplapcsere lett.
Ennyi a sztori, fogalmam sincs mi történhetett, lehet hogy csak véletlen...
[Szerkesztve] -
Carpediem
aktív tag
up
-
Carpediem
aktív tag
up
-
Carpediem
aktív tag
up
-
Carpediem
aktív tag
amint látom új topicot kell nyitnom...
A kérdésem annyi lenne hogy hogyan lehet megoldani hogy legyen net az xboxon?
meg hogy filmet lehessen rá átmásolni?
kábelem az megvan
Chellós netem van!
csinált már valaki iet?
a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(meg mondjuk akkor nem kellett volna alaplapcsere...mondjuk az is lehet csak simán le akarták húzni a srácot).