-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Nekem mind a kettő tetszik a 360 slim is meg a "new" 360. Slimnek is szerintem tökéletes a hűtése,halk is, nincs vele semmi bajom így nem cserélem le. Lehet akinek még a fat van annak érdemes lecserélni(sőt) de akinek slim annak szerintem nem..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz molnarpeter #12854 üzenetére
Okés, majd visszajelöllek csak egy ideje nem voltam Liveon de holnap ránézek majd..
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #12350 üzenetére
Hát Zsolthy88HUN-al játszottunk mi ketten, mert senki nem jött. Se algo,se prof,se senki. Csak mi. De szoktam fennt lenni liveon hétköznap is (szerintem más is) ,forzázhatunk majd.
-
roberto211
őstag
válasz Zsolthy88 #12153 üzenetére
Nekem is kb akkor jó. Ha tudsz akk majd vegyél fel livera mert én mindig elfelejtem robertino211 de vasárnapig is tolhatjuk ha gondolod. Csak vasárnap többen leszünk. Ufc undisputed 2010 megvan neked egyébként? Mert látom a 3 megvan, ha a 2010 meg lenne akkor tudnánk ezzel is liveozni, mert nekem a 2010 van meg.
(#12129) Prof01: Nem is baj. Azért 2013-ba jussunk már el arra a szintre,hogy felejtsük el a 5000éves av-t és térjünk át a HDMI-re. Aki av-n használja még,biztos lesz valami átalakító amivel meglehet oldani, de nem baj,hogy nincs benne av.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Off topicba szervezkedünk egy forza 4 "partyra". Elvileg vasárnap este lenne de a változás jogát fenntartjuk. Lenne valakinek még kedve csatlakozni? Eddig úgy néz ki 2+1(én)-en vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest