Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tothl
addikt
Aha van valami vga-dvi. v. hdmi atalakito, de hogy hogyan fog mukodni hdcp-t varo berendezesekkel azt nem tudom, es csak a napokban jott ki, es ha jol tudom nem microsoftos. De tevedhetek is. Egy biztos. A sima, nem elite XBOX360 -nak nincsen digitalis kimenete. Ha van hozza kabel, akkor azt VGA-bol alakitjak at. Nezd meg nagyon, mielott megveszed, nehogy ne mukodjon.
A hangszorodon nem gondolkodtam egyaltalan, a valaszom a kepnek szolt, nem a hangnak.
Az xbox360-nak van digitalis kivezetese, de a csatlakozo nincs rajta, azt a kabelgyartok teszik ra a kabeleikre. En eddig csak optikait lattam, de siman elkepzelheto koax is.
Ezt megfelelo erositobe, vagy megfelelo erositovel ellatott multimedias hangfalszettbe dugva kapod az 5.1 hangzast. Remelem segitettem.
Nekem egyebkent a komponens van kozositve az erositomben, tehat bemegy az x360 es a dvd lejatszom komponense, es kijon egy komponens a megjelenitohoz, igy tudom kapcsolgatni a kettot.
Levi
Aktív témák
- Lenovo Legion Go S 16/512GB Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest