Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Én még nem jutottam el idáig, az első kb 1 millámat elvertem egy Nova Vanguardra, de az legalább egy jó kis fighter hajó, sokkal mozgékonyabb mint az Elite Vanguard a kezdő hajó.
Az 1.20 -es patchel szerintem az Egosoft kinyirta a könnyű pénzszerzési lehetőséget: First Aid Kit -ez lehetett Craft -olni, Bandage/Needle/Sedative felhasználával, néhány száz kredit befektetéssel 10.000 körüli áron lehetett eladni a tradernek a craftolt first aid kit -et. Kb ebből szedtem össze az első néhány százezer kreditemet, több mint fél millát. Az a baj, hogy az 1.20 óta SEHOL nincs sedative, tehát a 3 komponensből 1 nincs sehol, pedig már több mint 15 stationt végig jártam, a legkülönbözőbb rendszerekben amiket eddig felfedeztem, Haragszom is emiatt az Egosoftra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest