Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
CRT vs TFT: szerintem elbeszélünk egymás mellett. Maradjunk abban, hogy vannak jó és rossz TFT-k, illetve vacak és kitűnő CRT-k
.
A tömegek tecnikai ismerete: továbbra is tartom, hogy kb. annyi ember tudja elmondani a Diamondtron képcső működésének lényegét mint ahány a PVA panelét.
Lehetőségek és igények: nem arra céloztam, hogy Neked nem lenne pénzed megvenni egy 19'' TFT-t, sajnálom ha félreérthető voltam. Teljesen világosan leírtad az érveidet, megértettem. Én meg bevallottam, hogy a kiváncsiság is hajtott az első TFT vásárlásánál (vagy mondhatjuk úgy is: jó érzésem volt tőle, hogy megvehettem
)
Egyébként jópár TFT-t elitélő hozzászólás mögött érződik a ''nem engedhetem meg magamnak, nem használtam még huzamosabb ideig de biztos nem is olyan jó'' hozzáállás. Persze az ellenkezője (''ez egy valag pénzbe került, ne mond má', hogy az olcsó sz@rod egy lapon említhető vele'') is bőven előfordul.
De ez már csak egy ilyen világ.
Ezért írtam, hogy egy talán jobb lenne összehasonlító teszteket idézni. Sajnos elhibázottan ezt ennek a cikknek topikjában tettem pedig a ''melyik a jobb'' topikba kellett volna a linkelésed után.
(figyelem, önkritika volt
)
De legalább sikerült ezt a témát is felpörgetni, úgyis kiváncsi voltam a véleményetekre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bittorrent topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.