Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz ChPessimist #69 üzenetére

Ha van még tartalom a játékban, mert friss az account, akkor simán van esélyed, mert elég sok astrite-t adnak a különféle questek, meg a mapon a sok rejtvény/láda/szörny. Ha már minden megvan, akkor van gáz, kivéve ha hajlandó vagy befizetni a befizetnivalót...

Ha nagyon kell Yinlin és van időd ebben a 3 napban, esetleg kezdj egy új accot. Én is több accon nyomom, az elsőn meglett Jiyan, aztán kitoltam minden feladatot, erre behozták a csajt... Tudtam, hogy így már nem lesz esély rá befizetés nélkül, azt meg azért nem... Kezdtem egy új accot, ott első 50%-ra bedobta Verinát a banneren, de nem sokkal később beadta Yinlint szerencsére. Ma pedig kiesett a fegyvere is mellé, mert mindent folyamatosan toltam rá, így is elment 70ig a pull, azt hittem már nem fog sikerülni...

A több accnak az az előnye, hogy mindig másra lehet húzni, hátránya, hogy nagyon sok időt igényel szinten tartani mindet. Genshinben ezzel a módszerrel megvolt az összes karakter, csak nem egy accon, hanem 4en, Honkai Star Railnél is volt 3...

Sajnos időközben teljesen elszálltak az átléphetetlen dumálással mindkét játékban, így képtelenség volt ennyi accot fenntartani, mert már egynél is agyf*szt kaptam a szövegeléstől. Nagyon remélem, hogy itt nem fognak ugyanoda eljutni, mert akkor ezt is törölnöm kell...

• Renok

senior tag

válasz ChPessimist #69 üzenetére

Igen, amint kiesett egy 5* kari, a pity resetelődött, tehát nulla lett.
    80-nál most már garantáltan Yinlin-nek kell esnie, persze kieshet előbb is, mint 80, ha mázlid van. Nekem pl. 44 pull-ból esett ki.

Új hozzászólás Aktív témák