- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Jó. Értettem az első nekem címzett választ. Csak tudod, én olyan vagyok, hogy játékra nem nagyon költök. Biztos jó játék, de mivel nem ismerem, ezért csak úgy vakon nem fogok kidobni pénzt az ablakon. Az én világom a Call of duty sorozat. Ezt is csak kipróbáltam volna, illetve biztos sokat játszottam volna vele.
-
Ice!?
őstag
Hali!
Tegnap letöltöttem és fel is telepítettem a wow-ot, account-ot is csináltam, már azthiszem csak patch-elni kéne. Innen az enGB alatt lévő file-okat már letöltöttem, azaz ezeket:
2.3.3-2.4.0 enGB (Windows)
2.4.0-2.4.1 enGB (Windows)
2.4.1-2.4.2 enGB (Windows)
2.4.2-2.4.3 enGB (Windows) [Mirror 2]
De telepíteni nem engedi. Melyik lépést hagytam ki?
Köszi a segítséget! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest