- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
Jó ez az új turbulent achi.
Igen, megint nem sikerült megoldani hogy ne lehessen megszerezni az első héten. A dungeon spam elvileg már nem megy, viszont a main acc + 4 trial accos solo még működik. -
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
Mechagonban 2 pettel mindegyik legyőzhető (lehetséges hogy Nazjatarba is jók, de ott csak néhányat toltam le).
Az első a Crazy Carrot talent: 2 1 1 (esetleg Boneshard/Frosty mert csak a Blistering Cold-ra van igazán szükség).
Második Ikky 1 1 1 (talán a Zandalari petekkel helyettesíthető black claw/hunting partyval, de nem próbáltam).
Harmadiknak pedig egy 20+-os fejlődőst szoktam rakni, mert ha minden támadása critel az ellenfélnek előfordulhat hogy ki kell bírnia 1-2 kört.
A "nagy csata" nagyjából: Blistering Cold, utána attól függ hogy milyen típusú az ellenfél, ha 1-2 kör alatt megöli a Carrotot akkor spammeld az 1-es skillt, ha keveset sebez érdemes váltani Ikkyre. Ikkyvel először black claw majd flock és ennyi. Ezt semmi nem éli túl, ha sokat critel az ellenfél esetleg valami random skill a harmadik pettel. -
khmmmm
tag
Az első játék [közben] készült képem 2005-ből. Természetesen egy légi hullával, mert már akkor is bugmentes volt a játék
.
Ez a pár nappal későbbi [hunter] a mai napig a fő karakterem. Nem folyamatosan és jó ideje casual módon, de minden kiegészítő indulásnál ott vagyok/voltam.
Jó kérdés meddig, de a most induló cassicnál is ott leszek bohóckodni. -
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
Elite WQ közelében az nem phasing, hanem éppen akkor csinált groupot arra a questre. Ilyenkor másodpercek alatt összejöhet egy 40-es raid is akár, mivel az összes allis szerverről jönnek a népek. Ilyenkor csak kattints a group finderre és csatlakozz egy hordás csapathoz másik szerveren.
-
khmmmm
tag
Több milliónál már guild bankba rakva szokták költöztetni a goldot, ezzel a módszerrel 10 milliót (-1 copper) át lehet vinni. Akik ritka mountokat gyűjtenek ezt csinálják. Valahol megjelenik egy már nem megszerezhető mount (Swift Razzashi Raptor, Swift Zulian Tiger, Reins of the Plagued Proto-Drake) már költöznek is arra a szerverre. Kicsit extrémnek hangzik, de a nagyobb szervereken szinte azonnal gold cap-et raknak ezekre.
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
Van rá megoldás pedig. Keresel egy groupot amiből láthatóan ki-be lépkednek, ha az eredeti leader (wq groupnál gyakran már régen kilépett) pvp szerveren van/volt akkor átrak arra a szerverre (próbálkozni kell magyarul). Amíg nem hagyod el a zónát, vagy nem rak scenario questbe addig azon a szerveren maradsz. Sajnos pl. Helheim kivétel ez alól ott nem működik. A druidámat most legutóbb Helheim kivételével más szervereken húztam fel, de main kari world questjeinél is csinálom már jó ideje...
-
khmmmm
tag
Azért azt tegyük hozzá ha valaki csinál egy karit majd félrerakja pár évre máris fals értéket ad az a stat is. Vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy az se mérvadó. Pl. az a kari amivel most be vagyok lépve 100 goldot ír mivel csak panda végén kezdtem vele ah-t használni és természetesen classic wow óta megvan a kari. Mondjuk most számolgatva sehogy se jön ki ez a 100g lehet nem számolja bele az ah-t.
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
Na igen így végiggondolva nem sok értelme volt leírni a RAF-ot mivel van már accountja
. Na mindegy nagyon reggel van még nekem.Kicsit más téma. Néha megnézem ah-nál a legnagyobb ah seftereket azért ez már tényleg nem semmi.
Igen az 28.5 millió. Kiváncsi lennék mihez lehet kezdeni ennyi goldal és mennyi időt tölt el ah-val... Nálam már a napi 5 perc ah is soknak számít. A kitörölt rész az én karim statjai. -
khmmmm
tag
Nem kevered véletlenül a SOR-al? Azt már tényleg kivették a RAF viszont él és virul "csak" megváltoztatták a feltételeket. 30 napos lehet max a wow account és akár starter is lehet. Starter-nél miután aktiválod a teljes játékot 72 óra után működnek a játékon belül kapható bónuszok. 90 napig él a 2 account összekötése. Amennyiben aktiválták elöbb a starter vagy bchestet akkor annyi nappal kevesebb ideig megy (pl. 15 napos starter accnál 90-15 tehát 75 napig tart a dolog). A rewardokat viszont csak akkor kapja meg a meghívó, ha a meghívott megveszi az alap wowot és előfizet 1 vagy 2 hónapra (1 hónapnál 30 nap játékidőt kap, 2 hónapnál 5 mountból vagy petből választhat 1 db-ot). Game token is beleszámít az 1-2 hónapba (tehát "támogathatod" a meghívottat némi goldért vásárolt játékidővel). Magyarra állított accal is működik és akár saját magadat is meg tudod hívni, ha új starter accot csinálsz (kipróbálva valóban megy, mielőtt valaki megkérdezné mount gyűjtök kedvéért írtam, hogy saját magadat is meghívhatod). A hivatalos leírás a rewardokról. Itt pedig a "make selection"-nál végig tudsz menni részletesen hogyan működik. Egyébként a téma összefoglalóban is benne a van RAF és SOR.
-
khmmmm
tag
10-es normál már szólózható kategória. Igaz nem mindet próbáltam csak mount miatt szoktam régi raidekbe járni. Elegon és Ji-kun már megvan már csak Horridon nem hajlandó dobni. Tudom még ott van Garrosh mythic azt viszont nem mostanában fogom szólózni. Youtubeon beírod a boss nevét + solo abból többnyire kiderül hogy megoldható-e.
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
-
khmmmm
tag
Ordosra (ehhez legendary back kell mint írták páran) és Celestialsra a beépített raid findert is használhatod (o betű -> other raids -> choose raid -> fent kipipálod amire mennél -> list my name). Ezen kívül flexre is lehet itt groupot keresni. Sokan normál/hc-re is itt szerveznek csapatot. A comment mezőben írni szokták ki hova menne.
Openraiden kívül még az oqueue is egész használható szinte folyamatosan keresnek embert a 4 régi world bossra mivel mountot dobhatnak. Csak annyi a zavaró benne hogy btagen keresztül kommunikál vagyis lesz néhány ismeretlen név a friends listeden, de egy kattintással törölhetők. -
khmmmm
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5068
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen, megint nem sikerült megoldani hogy ne lehessen megszerezni az első héten. A dungeon spam elvileg már nem megy, viszont a main acc + 4 trial accos solo még működik.
.
.
. Na mindegy nagyon reggel van még nekem.