- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz
kenwood #89668 üzenetére
Én értem mit akarsz mondani, de nem teljesen értek vele egyet. Az hogy a hobbidra is fordítasz heti vagy akár napi szinten is pár órát a szabadidődből, az még nem végképp hátráltat az életed többi részében. Valaki például autóversenyzik vagy versenyszerűen bringázik (csak mondtam egy pár példát) szabadidejében, de valakinek a játék jelenti a kikapcsolódást, emellett pedig tanul/dolgozik úgy mint egy átlagos ember.
Gondolj bele, ha az emberek nem kapcsolódhatnának ki még ennél is feszültebb társadalomban élnénk, és a depressziósok aránya is jócskán nagyobb lenne. -
Ghoosty
őstag
válasz
kenwood #89668 üzenetére
A magyar TV nézési szokások alapján a 18-49-év közötti korosztály átlagosan naponta 3 és fél órát néz TV-t. Mivel vannak akik nagyon keveset tévéznek, így kell, hogy legyenek akik sokkal többet. Így a kikapcsolódásra szánt átlagos idő ennél több. Szóval WoW-ot okolni időhiányért nekem elég fura. (TV nálam nulla körüli, ha beleszámítjuk az egyéb forrásból szerzett tartalmak nézését, akkor sincs napi átlag 1 óra.)
Mikor még diák voltam, nem WoW-oztam, de bőven több időt elcsesztem kocsmázással, kocsmai sportokkal és egyéb számítógépes játékokkal, TV nézéssel, mint heti pár óra. Még alkalmi munkáim is voltak, mert kellett a pénz. A jegyeim biztosan lehettek volna jobbak is, de pont nem érdekelt, így is elvégeztem egy egyetemet (piacképes szakon), megfelelő állásom is lett.
Sose voltam nagy WoW játékos, Cata közepén én is abbahagytam, mert a gyerekek meg egy építkezés mellett már nem fért bele. Most egy hónapja kezdtem újra játszani, mert az építkezés befejeződött, a gyerekek meg nagyobbak lettek így az ő időigényük is megváltozott.
Szóval szerintem is kontrollról szól az egész.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
kenwood #89668 üzenetére
Nem kötelező egy embernek jobb melót akarnia, lehet hogy kereshetne többet, de nem erről szól az élet :)
Én elhagytam a wowot annyiban, hogy kiegenként játszok 1,5 hónapot, meg ha összejön a banda, akkor arénázunk még 1-2 hónapot. Aréna napi 1-1,5 órácskával is élvezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest