Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik. 
 ►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
 ►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
 Prohardveres, Blizzard in game Community
 WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Plata félisten válasz  garage112

üzenetére garage112

üzenetéreUnalmas. 
 Legion ezerszer jobb volt.
 Ha kezdesz kiskarit akkor el leszel vele,mert kiskarit húzni még valahogy elmegy,de 120-on az élet dögunalom.
 Már van egy csomó 120-as karim,de velük nincs kedvem játszani.
 Ma valahogy rávettem magam hogy mage karival letoljak egy assaultot,hogy meglegyen az öcsi,meg letoltam a wq-kat unalmamban,na meg dark irpon törpe huntival is egy adag wq-t 2k gold miatt.
 De hiába,120-as karik uncsik.
 Még van 4 kiskarim bronzeabeard-en és vége a mókának,de ezek is 111-114 szint közti karik.Még velük szórakozom island expedícióval,kivéve a papot és a monkot,velük azt sem,mert bár papot legióban is rühelltem de a monk a kedvencem volt,de most nem tudok vele játszani.Őket majd valahogy timewalkingon húzom fel.
 Még a timewalking event az ami érdekel.Jövőhéten megint lesz hála az égnek.
 Mivel ma már garrisonban is elértem mindent amit akartam,meg lett az utolsó garrisonos heirloom gyűrű is,eddig ez volt ami izgatott,az is eszembe jutott hogy új szerveren kezdek egy kis karit.
 Bronzebearden már van 15 nagy talán valami nagyobb szerveren is kezdhetnék karit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő